Πολιτική

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ: Την Παρασκευή 21 Απριλίου η παρουσίαση των προγραμματικών θέσεων για την Κεφαλονιά και την Ιθάκη

61views

Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ:ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΘΑΚΗ

Την Παρασκευή 21 Απριλίου 2023, στην αίθουσα Αντίοχου και Σπύρου Ευαγγελάτου στο ισόγειο του θεάτρου ο Κέφαλος και στις 7.30 το απόγευμα, θα γίνει η επίσημη παρουσίαση των προγραμματικών θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την Κεφαλονιά και την Ιθάκη, από τους υποψήφιους βουλευτές μας Γαλιατσάτο Σπύρο, Πολλάτου Διονυσία και Φαραντούρη Νικόλα.
Το δίλημμα των εκλογών της 21ης Μάη είναι αλλαγή ή Μητσοτάκης. Το δίλημμα είναι δικαιοσύνη ή αδικία. Εντιμότητα ή διαφθορά. Το δίλημμα είναι αλήθεια ή συγκάλυψη.
Αν θέλουμε αλλαγή, αυτή μπορεί να γίνει μονάχα με τον ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα στις εκλογές της 21ης Μαΐου, δεν υπάρχει άλλος τρόπος να ηττηθεί η Ν.Δ. του κ. Μητσοτάκη, να ηττηθεί το καθεστώς Μητσοτάκη κι εμείς διεκδικούμε πολιτική αλλαγή κι αξιοπρέπεια στην καθημερινότητα μας με επιχειρήματα, σχέδιο και πρόγραμμα. Όχι με τοξικότητα, όχι με αφορισμούς, όχι με επικοινωνιακή πολιτική.
Προχωράμε για τη νίκη στις εθνικές εκλογές και την κατάκτηση της έδρας στα νησιά μας.

Αργοστόλι 18 Απριλίου 2023

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΙΘΑΚΗΣ

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.