Πολιτική

Ναπολέων Μαραβέγιας: Οι φήμες ότι εγώ ευθύνομαι για το κλείσιμο του ΤΕΙ Ληξουρίου είναι ανυπόστατες [ηχητικό]

164views
Απόσπασμα συνέντευξης:

Ο Ναπολέων Μαραβέγιας πρόσφατα μίλησε στον Ionian Galaxy στην Βάνια Σαμόλι και τον Παναγιώτη  Ζαφείρη σε μια ακόμη διαφορετική συνέντευξη όπως συνηθίζουν στην εκπομπή τους. Ωστόσο του δόθηκε η ευκαιρία να τοποθετηθεί για τη φήμη “που διαδίδεται από συγκεκριμένους ανθρώπους και για συγκεκριμένους σκοπούς”, όπως είπε, ότι ευθύνεται ο ίδιος για το κλείσιμο του ΤΕΙ Ληξουρίου. Μια φήμη εντελώς ανυπόστατη αφού ο Ναπολέων Μαραβέγιας εκλέχθηκε Αντιπρύτανης στο ΕΚΠΑ το 2015 και το ΤΕΙ έκλεισε το 2018.
Επιπλέον μίλησε για την γαστρονομία της Κεφαλονιάς και το πόσο σημαντικό είναι να χρησιμοποιήσουμε τα τοπικά μας προϊόντα και τις τοπικές μας συνταγές. Τόνισε ότι πρέπει να συνδέσουμε την αγροτική παραγωγή των νησιών μας με τον τουρισμό μας, Έλληνες και ξένους, ώστε να αναπτυχθούν και οι δύο τομείς.
Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ:

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.