ΟικονομίαΠολιτική

Ναπολέων Μαραβέγιας: Η δήλωση Μοσκοβισί για την ελληνική οικονομία αποτελεί επιβράβευση της επιτυχίας της σημερινής κυβέρνησης

151views
Ανάρτηση του Καθηγητή Ναπολέοντα Μαραβέγια στο Facebook: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02d3bi7EHx3WhUijuVTd6bThTqwnYh7vzVyYGEtWrYQoVEjniGNVB2uNxuqpBi3U3fl&id=100013543623935

Ο Πιέρ Μοσκοβισί, μεγάλος φίλος της χώρας μας, επισκέφθηκε πρόσφατα την Ελλάδα μετά από πρόσκληση του κ. Ιωάννη Σαρμά, Πρόεδρου του Ελληνικού Ελεγκτικού Συνεδρίου.

Δεν ξεχνάμε ότι τα δύσκολα χρόνια 2014 – 2019, όταν ήταν Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων της ΕΕ, βοήθησε την Ελλάδα να μείνει στην Ευρωζώνη, όταν άλλοι εκτός και εντός της χώρας ήθελαν το αντίθετο. Σήμερα, ως Πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου της Γαλλίας, διαπιστώνοντας την πρόοδο της ελληνικής οικονομίας μετά από τις προσπάθειες της σημερινής Κυβέρνησης, δηλώνει “Η επένδυση στην Ελλάδα δεν είναι πια ρίσκο, είναι ευκαιρία”.

Μια δήλωση που ενισχύει την εμπιστοσύνη των διεθνών επενδυτών στη χώρα μας. Στην προηγούμενη επίσημη επίσκεψη του στην Ελλάδα, το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών τον τίμησε με την αναγόρευση του σε Επίτιμο Διδάκτορα στις 15 Φεβρουαρίου 2017, κατα την διάρκεια της θητείας μου ως Αντιπρύτανη.

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.