Πολιτική

Ναπολέων Μαραβέγιας: Ακόμα πιο σίγουρος για την κατάκτηση της έδρας από την ΝΔ – Βόλτα στο Αργοστόλι, συζητήσεις με τους καταστηματάρχες και η εμπιστοσύνη που του έδειξαν [βίντεο]

228views
Σήμερα είχα την χαρά να επισκεφθώ καταστηματάρχες του Αργοστολίου και να ευχηθώ στους ίδιους, στους υπαλλήλους τους, αλλά και σε όσους συνάντησα μέσα και έξω από τα καταστήματα, χρόνια πολλά και καλή ανάσταση. Οι αντιδράσεις τους και οι συνομιλίες μου μαζί τους με έκαναν να αισθάνομαι ακόμα πιο σίγουρος για την κατάκτηση της έδρας από την Νέα Δημοκρατία αλλά και για την εμπιστοσύνη που έχουν στο πρόσωπο μου. Τους ευχαριστώ πολύ και δεσμεύομαι να είμαι πάντα δίπλα τους.
Στις σημερινές επισκέψεις ήταν μαζί μου ο γιος μου Γεράσιμος, η Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κεφαλληνίας & Ιθάκης Ελβίρα Σταθάτου και ο πρώην Πρόεδρος Νικηφόρος Κουλουμπής.
 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.