Πολιτική

Νίκος Φαραντούρης: Γιατί η Ελλάδα έχει τις ακριβότερες τιμές ενέργειας στην Ευρώπη-Συνέντευξη στην τηλεόραση της “Ναυτεμπορική” (βίντεο)

150views
Στην τηλεόραση της “Ναυτεμπορικής” και τον Τάκη Σπηλιώπουλο εμφανίστηκε ο καθηγητής Ενέργειας του Πανεπιστημίου Πειραιώς Νικόλαος Φαραντούρης όπου μίλησε για την ακρίβεια, τα εκτός σχεδίου δόμησης αλλά και την πελατειακή αντιμετώπιση επιδομάτων και αποζημιώσεων (ΙΑΝΟΣ).
Σε αναφορά του δημοσιογράφου Τάκη Σπηλιώτοπουλο για τις εκλογές σαν υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Φαραντούρης δήλωσε χαρακτηριστικά: “Αγαπώ το νησί μου και οι συμμετοχή μου στις εκλογές θα είναι μία πολύ τιμητική πρόταση για μένα”.
Ας ακουσουμε όμως τι είπε στην τηλεόραση της “Ναυτεμπορικής”:
“Στη χθεσινή τηλεοπτική μου συνέντευξη στην τηλεόραση της Ναυτεμπορικής και τον Τάκη Σπηλιώπουλο αναφέρθηκα στα ερεθίσματα που παίρνω καθημερινά στην πατρίδα μου την Κεφαλονιά για κεντρικά ζητήματα του δημοσίου βίου:
1. Ακρίβεια
2. Εκτός σχεδίου δόμηση
3. Πελατειακή αντιμετώπιση επιδομάτων & αποζημιώσεων (βλ. ΙΑΝΟΣ)”

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.