Αθλητισμός

Νίκη για το αντρικό τμήμα του ΑΣ Κεφαλληνιακού και νέες βάσεις για τη νέα σεζόν

484views

Α. Σ . ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ

ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ

Λίγες στροφές πριν το τέλος του πρωταθλήματος της Β ΕΣΚΑΗ η ομάδα μας κατάφερε να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στην ΕΦΑ Αιγίου με σκορ 64 -50.  Μία νίκη σημαντική που έχει να κάνει με τη νέα φιλοσοφία που θα ακολουθήσει η ομάδα , πάντα υπό την καθοδήγηση του coach Κωστίδη.

Μία αντρική ομάδα που θα έχει στις τάξεις της παίδες , έφηβους , νέους αλλά και κάποιους έμπειρους αθλητές και θα έχει σαν στόχο να παίζει όμορφο, γρήγορο και σύγχρονο μπάσκετ.

Οι συμμετοχές αθλητών της παιδικής ομάδας στις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος είναι ένα δείγμα για το πώς θα πορευτεί το αντρικό τμήμα του συλλόγου μας  την νέα μπασκετική χρονιά.  Συμμετοχές που μεταφράζονται σε δημιουργικά αγωνιστικά λεπτά και όχι σε απλή καταγραφή στο ρόστερ της ομάδας.

Σίγουρα η εικόνα που έδειξε η παιδική { αγωνιστική ομαδική και προσωπική βελτίωση, πειθαρχεία , πάθος } τη φετινή σεζόν μας κάνουν να είμαστε μόνο αισιόδοξοι για το μέλλον όλων των τμημάτων του συλλόγου.

Στηρίζουμε τη νέα προσπάθεια στο νησί !!

Με εκτίμηση

Εκ του ΔΣ

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.