ΚοινωνίαΠολιτική

Νέος Πρόεδρος του ΔΣ του ΟΚΑΠ εξελέγει μετά από αρχαιρεσίες ο Γιώργος Λασκαράτος

190views

Γενική συνέλευση Διοικητικού  Συμβουλίου του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ με την επωνυμία «Οργανισμός  Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Παιδείας (Ο.Κ.Α.Π) Κεφαλληνία» για την διεξαγωγή αρχαιρεσιών.

 

 

Συνήλθε σήμερα, Τρίτη 12 Μαρτίου  2024 στο κτήριο όπου  στεγάζεται το ΝΠΔΔ – ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ στο Αργοστόλι, Λεωφόρος Βεργωτή 131 η Γενική Συνέλευση για την διεξαγωγή  αρχαιρεσιών  προκειμένου να αναδειχθεί ο νέος Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και η εκτελεστική επιτροπή  του οργανισμού μας.

 

Κατόπιν αυτών:

 Πρόεδρος του νέου Διοικητικού Συμβουλίου εξελέγη ο κ. Λασκαράτος Γεώργιος (δημοτικός σύμβουλος Αργοστολίου) και Αντιπρόεδρος ο κ. Ντιουάνι Γαλέμπ (δημοτικός σύμβουλος Ληξουρίου).

Η θητεία τους ορίζεται για όλη τη διάρκεια της δημοτικής περιόδου.

 

Η εκτελεστική επιτροπή του οργανισμού  θα απαρτίζεται από τους:

–  Λασκαράτο Γεώργιο, Πρόεδρο Δ.Σ. ως Πρόεδρος (αυτοδίκαια)

–  Βανδώρο Παναγή, ως Αντιπρόεδρο

–  Κωνσταντάκη Άγγελο, ως τακτικό  μέλος

–  Κωνσταντάτο Διονύσιο, ως αναπληρωματικό μέλος.

Η εκλογή των μελών της οποίας αντιστοιχεί στο ήμισυ της θητείας του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου και η θητεία τους λήγει με την εγκατάσταση των νέων μελών της.

 

 

Από το γραφείο  Προέδρου Δ.Σ.

 

 

 

Λασκαράτος  Γεώργιος

   Πρόεδρος του Δ.Σ.

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.