Πολιτική

Νέα στήλη: “Θεόφιλε μας βλέπουνε”-Η αποκαλυπτική στήλη του Portoni.gr που θα ασχολείται με τα  «στραβά του τόπου μας» στον τομέα της καθημερινότητας

890views

Είναι γνωστό ότι η παρούσα δημοτική αρχή του Θεόφιλου Μιχαλάτου εξελέγει με το σύνθημα ότι αυτοί «δεν θα ασχοληθεί με τα μεγάλα έργα βιτρίνας» αλλά θα εστιάζει στην καθημερινότητα και στα απλά προβλήματα του δημότη και των περιοχών του Δήμου. Ποιος δεν θυμάται άραγε την περίφημη στήλη «Τα στραβά του τόπου μας» στην ναυαρχίδα των τοπικών ΜΜΕ του Μιχαλάτου «inkefalonia” όπου έψαχνε τους σκουπιδοτενεκέδες και τα καντούνια για να εντοπίσουν ατέλειες και αδυναμίες στον τομέα της καθημερινότητας κατά την περίοδο της προηγούμενης δημοτικής αρχής.

Εμείς αντιθέτως δεν θα ασχοληθούμε με λεπτομέρειες και δευτερεύοντα θέματα ανικανότητας στον τομέα της καθαριότητας αλλά θα ασχοληθούμε μόνο με κραυγαλέες περιπτώσεις που εκθέτουν τον τόπο μας.

Πάμε λοιπόν: Σκουπιδότοπος η Σκάλα-«Βράζει» η περιοχή από την πλήρη εγκατάλειψη της στον τομέα καθαριότητας

Οι φωτογραφίες είναι από το fb Spyros Bom Kourkoumelis o οποίος ανέδειξε χθες τις εικόνες αθλιότητας στη Σκάλα επί δημοτικής αρχής Μιχαλάτου και αντιδημαρχίας Νίκου Κουρκουμέλης (Πασπάλης).

Ας «απολαύσουμε το θέαμα» που εκθέτει όλο το νησί ευχόμενοι καλή τουριστική περίοδο.

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.