Πολιτική

Νέα Δημοκρατία: 4 Οκτωβρίου 1974 : 48 χρόνια διαρκούς παρουσίας στην πολιτικη ζωή

153views
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
4 Οκτωβρίου 1974 : 48 χρόνια διαρκούς παρουσίας στην πολιτικη ζωή του τόπου με ένα συμπαγές ποσοστό στον Ελληνικό Λαό από όλες τις κοινωνικές και παραγωγικές τάξεις .
Εκφράζει μια ιδεολογία με βαθιές ρίζες πατριωτική , κοινωνική , προοδευτική .
Ιδρύθηκε από τον Εθνάρχη Κωνσταντίνο Καραμανλή ο οποίος έδωσε νεα διάσταση στην πολιτικη ζωή του τόπου μας .
Ειναι η μόνη πολιτικη παράταξη στην Ελλάδα που με δημοκρατικές διαδικασίες ανέδειξε άξιους αρχηγούς και οι οποίοι δια κυβέρνησαν την Ελλάδα μας με τα ιδανικά της .
Είναι τιμή για μένα που από το 1974 ( πρωτοετής φοιτητής της ΑΣΟΕΕ) ανήκω στην μεγάλη αυτή παράταξη . Έχω ζήσει μεγάλες στιγμές , μεγάλους αγώνες , στιγμές θριάμβου και δόξας . Έχω ζήσει όμως και μεγάλες πίκρες, μεγάλες απογοητεύσεις και λύπες . Όμως παραμένω πιστός στην κυρίαρχη ιδεολογία της παράταξης μου για κοινωνική δικαιοσύνη και πρόοδο και αυτό εφαρμόζω .
Χαίρομαι που στίς σημερινές δύσκολες συνθήκες η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ κυβερνά τον τόπο με σημαντικές επιτυχίες σε όλου τους τομείς .
Σωτήρης Κουρής 4 Οκτωβρίου 2022
 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.