Οικονομία

Νέα απάτη σε βάρος επιχειρήσεων

107views

ΝΕΑ ΑΠΑΤΗ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ

Ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι τις τελευταίες ημέρες είναι σε εξέλιξη μια νέα  προσπάθεια απάτης σε βάρος των επιχειρήσεων της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης.

Επιτήδειοι βρίσκουν μέσω αναρτημένων αποφάσεων δημοσιότητας, στοιχεία επιχειρήσεων των οποίων είναι  σε εκκρεμότητα λήψη ποσών από την Περιφέρεια και άλλες υπηρεσίες και με το πρόσχημα ότι τους καλούν προκειμένου να βγει το ένταλμα πληρωμής, ζητούν από τους επαγγελματίες να ανακοινώσουν κωδικούς που λαμβάνουν μέσω μηνυμάτων.

Τονίζουμε ότι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ανακοινώνετε  τραπεζικά στοιχεία πέραν του αριθμού IBAN για να λάβετε πληρωμές.

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ανακοινώνετε κωδικούς ταυτοποίησης, προσωπικά δεδομένα, κωδικούς που αναγράφονται πάνω σε κάρτες πιστωτικές ή αναλήψεως κ.α.

Σε περίπτωση που έχετε λάβει σχετική κλήση και έχετε δώσει κωδικούς, επικοινωνήστε άμεσα με το τραπεζικό ίδρυμα που συνεργάζεστε.

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος,

Σταύρος Σπαθής

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.