Πολιτική

Μόνο η Ρόδη Κράτσα είναι βέβαιο πως θα περάσει στο 2ο γύρο!

256views
Μόνο η Ρόδη Κράτσα είναι βέβαιο πως θα περάσει στο 2ο γύρο!
Φρένο στη ραφή νέων πολιτικών “κουστουμιών” όλων όσων, πλην των υποψηφίων της νυν και υποψήφιας Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Ρόδης Κράτσα Τσαγκαροπούλου (Ιόνιο Δυνατά! Κάθε νησί ψηλά,) ονειρεύονται να φορέσουν μετά τις ερχόμενες Περιφερειακές Εκλογές βάζει το συμπέρασμα της έγκριτης Κυριακάτικης εφημερίδας “Πρώτο Θέμα!”
Πιο συγκεκριμένα, βάση των συμπερασμάτων δημοσκοπήσεων γνωστών στην εφημερίδα “Πρώτο Θέμα” μόνο η Ρόδη Κράτσα Τσαγκαροπούλου είναι βέβαιο πως θα περάσει στο επόμενο γύρο των επόμενων Περιφερειακών Εκλογών.
Οπότε, ο πολυδιαφημιζόμενος “γαλάζιος αντάρτης” και πρώην Δήμαρχος του μεγαλύτερου νησιού των Ιονίων Νήσων μας, της Κέρκυρας, Γιάννης Τρεπεκλής δεν είναι καθόλου βέβαιο πως θα περάσει στο δεύτερο γύρο.
Αντιθέτως, στο πολιτικό “παιχνίδι” του δεύτερου γύρου μπορεί να περάσει σύμφωνα με την εφημερίδα, εκτός από την υποστηριζόμενη από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας Ρόδη Κράτσα Τσαγκαροπούλου και ο υποστηριζόμενος από τον ΣΥΡΙΖΑ πρώην Περιφερειάρχης Θεόδωρος Γαλιατσάτος, η Αλεξάνδρα Μπαλού του ΚΚΕ ή η Μαρία Δρυ του ΠΑΣΟΚ!
Τέλος, όπως ακόμα αναφέρει η έγκυρη εφημερίδα “Πρώτο Θέμα” το αποτέλεσμα των επόμενων Περιφερειακών Εκλογών στα Ιόνια Νησιά είναι ακόμα απρόβλεπτο και η μάχη για την τελική επικράτηση θα είναι σκληρή!
Σπύρος Καγκάδης
https://www.lefkadatoday.gr/skliri-machi-stin-perifereia-ionion-nison-ti-lene-oi-teleytaies-dimoskopiseis-poy-dimosieyei-to-quot-proto-thema-quot/
 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.