Πολιτική

Μια καλή μέρα για την Κεφαλονιά- Υπογράφηκε η Σύμβαση της Γέφυρας του Χειμωνικού και του Δρόμου του Μύρτου

206views

Μια καλή μέρα για την Κεφαλονιά- Υπογράφηκε η Σύμβαση της Γέφυρας του Χειμωνικού και του Δρόμου του Μύρτου

 

Στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, ο Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Καππάτος, βρέθηκε σήμερα 10 Ιουνίου συνοδεύοντας τον Αντιδήμαρχο Ληξουρίου Γεράσιμο Γαλανό.

Με τον Αντιδήμαρχο έθεσαν στους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες επείγοντα ζητήματα του Δήμου Ληξουρίου και της Παλλικής τα οποία, ο κ. Καππάτος,  παρακολουθεί συστηματικά.

Ακόμη, σε συνεργασία με τον Υφυπουργό Υποδομών κ. Γιώργο Καραγιάννη μια ευχάριστη είδηση ήρθε για την Κεφαλονιά. Συγκεκριμένα, η σύμβαση ανακατασκευής της γέφυρας του Χειμωνικού και του δρόμου του Μύρτου με την εργολήπτρια εταιρεία υπογράφηκε εχθές, 09 Ιουνίου 2022.

Πρόκειται για ένα  σημαντικό εθνικό έργο στον τόπο μας που, λόγω της μεγάλης τεχνικής του δυσκολίας, το Υπουργείο έχει αναλάβει να υλοποιήσει.

Μετά το πέρας των συναντήσεων, ο Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης τόνισε ότι παρακολουθεί στενά κάθε ζήτημα που του τίθεται υπόψη και αφορά στα νησιά μας.

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.