Πολιτική

Μητσοτάκης από Κρανία: Εχω περάσει πολλά καλοκαίρια εδώ, την Κεφαλονιά τη γνωρίζω πολύ καλά

450views

Λίγο μετά την άφιξη στο αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς, πρώτη στάση για τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ήταν η Κρανιά και συγκεκριμένα το καφέ Καφεπωλείο, όπου ο υφυπουργός υποδομών κ. Καραγιάννης, παρουσίασε την μεγάλη παρέμβαση και ανακατασκευή του έργου στο δρόμο Αργοστόλι -Πόρος.

Ο Πρωθυπουργός άκουσε με προσοχή τις λεπτομέρειες του έργου, εκφράζοντας την ικανοποίηση του. Εξάλλου, όπως τόνισε χαρακτηριστικά, την Κεφαλονιά τη γνωρίζει καλά καθότι έχει περάσει πολλά καλοκαίρια εδώ και κατά συνέπεια γνωρίζει την προβληματική κατάσταση του οδικού δικτύου.

Αυτή την ώρα ο Πρωθυπουργός επισκέπτεται το νοσοκομείο στο Αργοστόλι, ενώ στη συνέχεια θα κατευθυνθεί στο Λιθόστρωτο και στην πλατεία Αργοστολίου σε γνωστό καφέ όπου θα έχει μία σύντομη συνομιλία με στελέχη και φίλους του κόμματος.

Συνεχής ενημέρωση…

Αναδημοσίευση από το ekefalonia

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.