ΚοινωνίαΠολιτισμός

Με όμορφο αφηγηματικό λόγο πραγματοποιήθηκε από την Βιργινία Κοκκίνου η παράσταση «Οι βασιλοπούλες που λιώναν τα γοβάκια τους»

146views

Με όμορφο αφηγηματικό και περιγραφικό λόγο πραγματοποιήθηκε από την Βιργινία Κοκκίνου με την στήριξη του πολιτιστικού τμήματος του Δήμου Ληξουρίου η παράσταση «Οι βασιλοπούλες που λιώναν τα γοβάκια τους», προσαρμοσμένη για μικρούς και μεγάλους.

Ο αντιδήμαρχος πολιτισμού, κ. Γεράσιμος Σωτ. Γαλανός, που παρευρέθηκε άνοιξε την εκδήλωση παρουσιάζοντας την Κεφαλονίτισσα Βιργινία Κοκκίνου και την δράση της.

Η Βιργινία Κοκκίνου, μοναδική στην αφήγηση, κράτησε αμείωτη την ένταση της προσοχής και έδωσε απλόχερα την επικοινωνία δημιουργώντας μια όμορφη ατμόσφαιρα με τις αέρινες κινήσεις της, πλαισιωμένη από ένα λιτό σκηνικό και την βοήθεια μουσικών οργάνων. Στα παιδιά, που ήταν πολλά, αλλά και στους γονείς τους, δόθηκε η ευκαιρία να συμμετάσχουν ενεργά στο δρώμενο με τα παραμυθοκαμώματα που τόσο όμορφα, ποιητικά και τραγουδιστικά πραγματοποιήθηκε. Ο τρόπος της ερμηνείας της πιστοποιεί έμπρακτα ότι όταν κανείς έχει μεράκι, υπομονή, αγάπη και επαγγελματισμό στέκεται στη σκηνή εντυπωσιακά και αγαπητά στις ψυχές των παιδιών, όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Το πολιτιστικό τμήμα του Δήμου Ληξουρίου προσπαθεί οι επιλογές των πολιτιστικών εκδηλώσεων να καλύπτουν όλους τους χώρους, αστικούς και περιφερειακούς του Δήμου μας και να ικανοποιεί όλες τις εκφράσεις χαράς, ψυχαγωγίας και ενημέρωσης για κάθε ηλικία.

 

Από το γραφείο τύπου του Δήμου Ληξουρίου

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.