ΟικονομίαΠολιτική

Με τον Πρόεδρο του ΤΕΕ κ. Γιώργο Στασινό συναντήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Σταύρος Π. Τραυλός

62views

 

Με τον Πρόεδρο του ΤΕΕ κ. Γιώργο Στασινό συναντήθηκε προχθές στα κεντρικά γραφεία του ΤΕΕ στην Αθήνα, ο Αντιπεριφερειάρχης Σταύρος Π. Τραυλός.

Ο Πρόεδρος του ΤΕΕ είναι συμφοιτητής και προσωπικός φίλος του Αντιπεριφερειάρχη, ενώ έχει ιδιαίτερους δεσμούς με την Κεφαλονιά, αφού ο πατέρας του εργάστηκε στο νησί σαν κατασκευαστής για αρκετά χρόνια και διέμενε στη Σκάλα.

Ο Αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε τον Πρόεδρο του ΤΕΕ για το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τα Ιόνια Νησιά όταν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ πέρασε τον Ειδικό Χωροταξικό Ιονίων Νήσων για τον τουρισμό και εντελώς ξαφνικά αιφνιδιάζοντας τους πάντες άλλαξε το όριο αρτιότητας για τα τουριστικά καταλύματα από 4 στρέμματα στα 10 στρέμματα, αφήνοντας εκτεθειμένους πολλούς επενδυτές.   

          Αυτό το πολύ σοβαρό θέμα θα συζητηθεί στο ερχόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο που θα γίνει το Σάββατο 01.10.2022 στην Ιθάκη όπου η Περιφερειακή Αρχή, θα ζητήσει Απόφαση που να βγάζει από το αδιέξοδο τους επενδυτές. Ο Αντιπεριφερειάρχης ζήτησε την συνδρομή του ΤΕΕ στην στήριξη αυτής της Απόφασης, πράγμα για το οποίο δεσμεύτηκε ο κ. Στασινός ενώ συνεχάρη τον Αντιπεριφερειάρχη για την σημαντική αυτή κίνηση της Περιφερειακής Αρχής Ιονίων Νήσων που αποκαθιστά μια μεγάλη αδικία.

 

 

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

Π.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & Π.Ε. ΙΘΑΚΗΣ

 

ΣΤΑΥΡΟΣ Π. ΤΡΑΥΛΟΣ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.