Πολιτική

Με πολλούς Έλληνες εφοπλιστές συνομίλησε ο Καθηγητής Ναπολέων Μαραβέγιας στην Kefalonia Game Farm

253views
Ανάρτηση του Ναπολέοντα Μαραβέγια στο Facebook:
Στην πρόσφατη συνάντηση μου με πολλούς Έλληνες εφοπλιστές, φίλους του Ανδρέα και του Νίκου Μαρτίνου, που ήρθαν μαζί τους για λίγο στην Κεφαλονιά για κυνήγι στην Kefalonia Game Farm του Νίκου Σκλαβούνου, συζήτησα για τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας και τις επενδυτικές ευκαιρίες που υπάρχουν στη χώρα μας και ειδικότερα στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη στον Τουρισμό και τον αγροδιατροφικό τομέα. Έδειξαν ενδιαφέρον να γνωρίσουν καλύτερα την Κεφαλονιά τις ομορφιές της και να μάθουν για την ιστορία της.
Εξήγησα ότι πολλά και σημαντικά έγιναν στα νησιά μας με χορηγίες από πολλούς εφοπλιστές – ευεργέτες και από την οικογένεια Μαρτίνου προτρέποντας τους να τους μιμηθούν. Όλοι μου ευχήθηκαν επιτυχία στον εκλογικό μου αγώνα και υποσχέθηκαν να ξανάρθουν μετά τις εκλογές για περισσότερο καιρό στην Κεφαλονιά με συγκεκριμένα σχέδια.
 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.