Κοινωνία

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το διήμερο σεμινάριο του Ιδρύματος Φωκά Κοσμετάτου

71views

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το διήμερο σεμινάριο που διοργάνωσε στις 26 & 27 Νοεμβρίου το Ίδρυμα Φωκά Κοσμετάτου μέσω του Βοτανικού Κήπου Κεφαλονιάς με θέμα «Αναγνώριση και Συλλογή Μανιταριών» με υπεύθυνο διδασκαλίας τον Δρ. Γεώργιο Κουτρώτσιο, Γεωπόνο- Μυκητολόγο, με μεγάλο ερευνητικό έργο και εμπειρία στην  εκπαίδευση για συλλογή άγριων  μανιταριών.

Το Ίδρυμα Φωκά-Κοσμετάτου ευχαριστεί θερμά τον Δρ. Αργύριο Γεράκη για την πολύ ενδιαφέρουσα εισήγηση του  στο θεωρητικό μέρος του σεμιναρίου με τίτλο «Πολιτισμικές, λατρευτικές και φαρμακευτικές χρήσεις των μανιταριών»

και τον Πρόεδρο του Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων κ. Νικόλαο Κοψαχείλη για την παραχώρηση της αίθουσας Γεράσιμος Αρσένης, καθώς και την Μονάδα Διαχείρισης Εθνικών Πάρκων Ζακύνθου, Αίνου & Προστατευόμενων Περιοχών Ιονίων Νήσων (Παράρτημα Αργοστολίου) για την άδεια που μας έδωσαν να επισκεφτούμε το όρος Ρούδι.

Η ένθερμη ανταπόκριση του κόσμου στη δράση αυτή, καταδεικνύει την σημασία που έχουν τέτοιες πρωτοβουλίες που συνδυάζουν την γνώση  και την τέρψη, για το νησί μας.

Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.