Αθλητισμός

Με μεγάλη επιτυχία η 1η Πασχαλινή Μπασκετική γιορτή στον Πόρο

646views

Α.Σ. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!

Το Σάββατο 30/4/22 πραγματοποιήθηκε στο ανοιχτό γήπεδο Πόρου η 1η Πασχαλινή Μπασκετική γιορτή με πολύ μεγάλη επιτυχία!!! Ήταν ένα πολύ όμορφο,  διασκεδαστικό αλλά και δημιουργικό απόγευμα. Η συνεργασία της τοπικής κοινωνίας με τον σύλλογο μας ήταν αυτό που έκανε τη διαφορά και δημιουργήθηκε αυτή η όμορφη και αθλητική ατμόσφαιρα.

Καταρχάς να ευχαριστήσουμε τα παιδιά από τον Πόρο και απ το Αργοστόλι που ήρθαν έπαιξαν και το ευχαριστήθηκαν καθώς και όλους όσους βρέθηκαν στο γήπεδο και χειροκρότησαν μικρούς και μεγάλους. Και εμείς το ευχαριστηθήκαμε μαζί τους!!!

Ευχαριστούμε θερμά τον Εμπορικό και Επαγγελματικό Σύλλογο Πόρου και τον κάθε επαγγελματία ξεχωριστά, που στήριξαν έμπρακτα την εκδήλωση !!!

Ευχαριστήσουμε επίσης τον Βουλευτή του Νομού μας κ. Π. Καππάτο, (κρατάμε τα λόγια του,  ‘’να συμπεριληφθεί κλειστό γυμναστήριο στα σχέδια του νέου σχολικού συγκροτήματος στη περιοχή’’ ), τον αντιδήμαρχο Ελειού Πρόννων κ. Ν. Κουρκουμέλη, τον πρόεδρο της Τ.Κ. Πόρου κ. Ο. Γαλιατσάτο και τον πρόεδρο της ΕΔΑΚΙ κ. Α. Γαβριελάτο. Με τη παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση και τη προσπάθεια που γίνεται στον Πόρο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ, στον Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Πόρου κ. Δ. Βερβέρη για τη παραχώρηση του κλειστού γυμναστηρίου του σχολειού προκειμένου να γίνονται οι προπονήσεις των παιδιών.

Τέλος να ευχαριστήσουμε τους παλαίμαχους, από Πόρο και Αργοστόλι που έδωσαν το παρόν και έπαιξαν σαν μικρά παιδιά. Ευχόμαστε σε όλους καλή αποκατάσταση για να είμαστε έτοιμοι μέχρι την επόμενη συνάντηση !!!!!

Με εκτίμηση

Εκ του Δ Σ

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.