Πολιτισμός

Με μεγάλη επιτυχία η παράσταση “Η Τελετή” του Παύλου Μάτεσι

99views

Χθες Παρασκευή 22 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η  πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Η Τελετή» του Παύλου Μάτεσι στο κατάμεστο θέατρο ο Κέφαλος, από το Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου Αργοστολίου . Ένα έργο που μας χαλάρωσε με γέλιο γόνιμο, μας αποφόρτισε και μας έδωσε τροφή για σκέψη.

Η παράσταση απέσπασε εξαιρετικά σχόλια, τόσο για την ευρηματική σκηνοθεσία του Σταύρου Παπαδάτου και της Ελένης Μεσολωράς, όσο και για τις εξαιρετικές ερμηνείες των ηθοποιών. Συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετείχαν στη δημιουργία αυτής της μοναδικής παράστασης!

Συνολικά, η παράσταση ξεσκεπάζει τον παραλογισμό των καιρών μας, προσφέροντας μια ευφυή κριτική στην κοινωνία που τρέφεται από τη γοητεία των εύκολων και επιφανειακών σχέσεων, προκαλώντας το κοινό να αναρωτηθεί για την αληθινή αξία τους και την ανάγκη για αυθεντικότητα σε έναν κόσμο που συχνά προτιμά την επιφάνεια.

Οι παραστάσεις για το θεατρόφιλο κοινό,  συνεχίζονται σήμερα  Σάββατο 23 και αύριο Κυριακή 24 Μαρτίου στις 9 μ.μ. στο θέατρο Κέφαλος.

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.