Κοινωνία

Με μεγάλη επιτυχία γιορτάστηκε και φέτος η Παγκόσμια Ημέρα για την Τρίτη ηλικία

166views

1η Οκτωβρίου Παγκόσμια Ημέρα για την 3η ηλικία.

            Με μεγάλη επιτυχία γιορτάστηκε και φέτος η παγκόσμια ημέρα για την 3η ηλικία,   στην αίθουσα εκδηλώσεων στο «ΣΤΑΤΕΡΙ», την Κυριακή 1/10/2023, με την παρουσία φίλων και μελών από τα ΚΑΠΗ Αργοστολίου, Λειβαθούς , Πυλάρου και από το ΚΗΦΗ Κεφαλονιάς.  Για την ημέρα αυτή μίλησε η Προϊσταμένη του Τμήματος 3ης  ηλικίας του Ο.Κ.Α.Π.-ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ   κ. Ανθή Αρβανιτάκη, όπου  αναφέρθηκε μεταξύ των άλλων και στην προσφορά  των ατόμων της 3ης ηλικίας στην κοινωνική και οικονομική ζωή μέσω του εθελοντικού τους έργου, στην μετάδοση εμπειριών και των γνώσεων τους, στα παιδιά και στα εγγόνια τους.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Πρόεδρος του Ο.Κ.Α.Π. κ. Μιχάλης Μοσχονάς, η Πρόεδρος το Δημοτικού Γηροκομείου κ. Άννα Ζαπάντη και ο κ. Αντώνιος Λουβερδής Σύμβουλος του Δημάρχου, για κοινωνικά θέματα.  Επίσης, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Πρόεδρος του Λυκείου των Ελληνίδων κ.  Ευρώπη Μοσχονά –Μαραγκάκη , η κ. Αικατερίνη Αλεξανδρή μέλος του Δ.Σ του Λ.Ε.Α., η εικαστικός κ. Ευαγγελία Παπαναστασάτου, η κ. Αλεξανδράτου Βικτώρια Διπλωματούχος Μηχανικός, Α/πρόεδρος του Ελληνογερμανιού &  Βιομηχανικού Επιμελητηρίου και  εργαζόμενοι των ΚΑΠΗ & ΚΗΦΗ .

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με το πρόγραμμα της χορωδίας του ΚΑΠΗ Αργοστολίου υπό την δ/νση του κ. Γρηγόρη Βαγγελάτου, μέλη μας απήγγειλαν ποιήματα αφιερωμένα στη 3η ηλικία,  και η βραδιά έκλεισε με φαγητό , μουσική και πολύ χορό. Την μουσική επιμέλεια είχε ο κ. Κρεμμύδας Γεώργιος.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον κ. Χατζηχρήστο Χρήστο, όπου τραγούδησε για τα μέλη μας, και σε όλους όσους βοήθησαν στην  πραγματοποίηση της εκδήλωσής μας.

 

Ο Πρόεδρος

 

Μιχαήλ- Διονύσιος Μοσχονάς

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.