ΚοινωνίαΟρθοδοξία

Με λαμπρότητα εορτάστηκε η Γέννηση της Θεοτόκου στην Ιερά Μονή της Άτρου!

464views
Με λαμπρότητα εορτάστηκε η Γέννηση της Θεοτόκου στην Ιερά Μονή της Άτρου!
Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κεφαλληνίας κ.κ. Δημητρίου, του Ηγουμένου της Ιεράς Μονής της Άτρου Πανοσιολογιώτατου Δανιήλ Ζωγράφου και της συνοδείας αυτού εορτάστηκε την Πέμπτη η μεγάλη γιορτή της Γέννησης της Θεοτόκου στην Ιερά Μονή της Άτρου κοντά στον Πόρο Κεφαλονιάς!
Στο Μέγα Αρχιερατικό Πανηγυρικό Εσπερινό μετ’ Αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κεφαλληνίας κ.κ. Δημήτριο, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ των πολλών σημαντικών άλλων όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο μου στη μεγάλη θρησκευτική σημασία της Θεοτόκου στη θρησκευτική μας Πίστη, και τον φιλόξενο δείπνο που παρέθεσε σ’ όλους τους συμμετέχοντας ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής της Άτρου Πανοσιολογιώτατος Δανιήλ Ζωγράφος με τους εθελοντές της Ιεράς Μονής παραβρέθηκαν πλήθους πιστών και επισήμων!
https://youtu.be/HUvf8x9bR6k?feature=shared
Μεταξύ των άλλων παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος, ο Αντιδήμαρχος Ελειού Πρόννων και Τουρισμού Νίκος Κουρκουμέλης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Σάμης Στέλιος Σπαθής, οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Λευτέρης (Ελευθέριος) Στελλάτος και Γιώργος Διαμαντάτος, οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Διονύσης Κωνσταντάτος, Βαγγέλης Βαγγελάτος, Γιασεμή Μαρία Βαλλιανάτου και η Ανδριάνα Μπάλλα Μελά (Σάμης) καθώς και οι υποψήφιοι στο τοπικό συμβούλιο του Πόρου Διονύσης Κρητικός και Κατερίνα Μανταλβάνου!
Μετά το πέρας του Εσπερινού ακολούθησε Ιερά Αγρυπνία!
Οι πιστοί δέκτηκαν τις ευχές και την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κεφαλληνίας κ.κ. Δημητρίου και ευχή όλων ήταν να είναι καλά και να παραβρεθούν και του χρόνου!
Σπύρος Καγκάδης
 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.