Πολιτισμός

Με ιδιαίτερη επιτυχία η παρουσίαση του βιβλίου της Στέλλας Πριόβολου, «Στέλλα, μια ζωή δε μας φτάνει» στην Πάτρα

102views

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες στο ξενοδοχείο My Way Hotel & Events η παρουσίαση του βιβλίου της Στέλλας Πριόβολου, «Στέλλα, μια ζωή δε μας φτάνει», που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ωκεανός.

Την εκδήλωση επιμελήθηκε και διοργάνωσε ο Σύλλογος Νέων Καλλιτεχνών Πάτρας, ενώ την πλαισίωσαν με τις ενδιαφέρουσες και ευθύβολες εισηγήσεις τους η Έφη Αναλυτή, πρόεδρος του Συλλόγου, η Ευγενία Αρβανίτη Παλαιολόγου, φιλόλογος και η Μαράη Γεωργούση, Διδάκτωρ Ιστορίας της Τέχνης και πρώην Διδάσκουσα στο Ιόνιο Παν/μιο.

Οι εκλεκτές κυρίες τόνισαν πως πρόκειται για ένα βιβλίο διδακτικό, βαθιά συγκινητικό, βιωματικό που παίζει με το χρόνο, το συναίσθημα, την αλήθεια της ζωής, τη δύναμη της μνήμης και τη σκέψη. Είναι λυρικό, διαβάζεται απνευστί και αν κάτι διατυμπανίζει είναι αυτό που λέει κι ο λαός, πως του παιδιού μου το παιδί δυο φορές παιδί μου.

Αποσπάσματα διαβάστηκαν από τη συγγραφέα και μεταφράστρια Αναστασία Δημητροπούλου και τον πρόεδρο Συλλόγου Καλών Τεχνών «Κωστής Παλαμάς», Θεόδωρο Μαλλιά.

Το μουσικό θέμα της εκδήλωσης ανέλαβαν η Αμαλία Αντωνοπούλου, καθηγήτρια πιάνου Ωδείου Μότσαρτ, και η Σόνια Ζδέτση, ερμηνεύτρια, ενώ το συντονισμό της παρουσίασης έκανε ο δημοσιογράφος Αχιλλέας Παπαδιονυσίου.

Η συγγραφέας στο τέλος, ευχαρίστησε το αναγνωστικό κοινό που την τίμησε με την παρουσία του, και υποσχέθηκε να επιστρέψει κάποια στιγμή με μια καινούργια ιστορία.

Την πώληση των βιβλίων ανέλαβε το βιβλιοπωλείο «Γωνιά του Βιβλίου», της οικογένειας Παπαχρίστου.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.