Κοινωνία

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα στειρώσεων και σήμανσης αδέσποτων ζώων στο Δήμο Ληξουρίου

118views

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα στειρώσεων και σήμανσης αδέσποτων ζώων συντροφιάς που οργάνωσε και πραγματοποίησε ο Δήμος Ληξουρίου με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας και Πρασίνου κ. Χρήστο Βολτέρα το διάστημα από 7 έως 17/3/2022.

Ο Δήμος Ληξουρίου ευχαριστεί τους Ολλανδούς εθελοντές κτηνιάτρους κ.κ. Vanden Brande και Vander Bom για το σπουδαίο έργο που προσέφεραν με αγάπη και υψηλό αίσθημα ευθύνης καθώς και τους εθελοντές φιλόζωους του Δήμου μας που παρείχαν τεράστια βοήθεια τόσο στην περισυλλογή όσο και στην φιλοξενία των ζώων μέχρι να ολοκληρωθούν οι στειρώσεις..

Χωρίς την πολύτιμη συμμετοχή τους οι στειρώσεις δεν θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθούν.

Πραγματοποιήθηκαν συνολικά 52 στειρώσεις (43 Θ, 9 Α) και ταυτόχρονα 52 σημάνσεις ένας αρκετά μεγάλος αριθμός για το Δήμο μας.

Το πρόγραμμα στειρώσεων θα συνεχιστεί το χρονικό διάστημα 23-29 Μαΐου με στόχο την ελαχιστοποίηση των αδέσποτων ζώων στους δρόμους.

Ο Δήμος Ληξουρίου στοχεύει στην ελαχιστοποίηση των αδέσποτων στην πόλη μας και κυρίως στην καλυτέρευση της ζωής των τετράποδων φίλων μας κάτι που είναι δείγμα πολιτισμού.

 

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.