Κοινωνία

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 20ή Πανελλήνια Σπηλαιολογική Συνάντηση στη Σάμη

258views

 

Με την ολοκλήρωση της 20ής Πανελλήνιας Σπηλαιολογικής Συνάντησης, που έλαβε χώρα από τις 31 Αυγούστου έως και τις 4 Σεπτεμβρίου 2022 στη Σάμη της Κεφαλλονιάς, ο Σπηλαιολογικός Ελληνικός Εξερευνητικός Όμιλος (ΣΠ.ΕΛ.Ε.Ο.) ευχαριστεί θερμά τον Δήμαρχο της Σάμης Γεράσιμο Μονιά και το Δημοτικό Συμβούλιο για την πολύπλευρη στήριξή τους, καθώς και τον Δημήτρη Τζανετάτο για τη γενναιόδωρη παραχώρηση της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων «Δημήτρης και Λουκία Τζανετάτου», όπου πραγματοποιήθηκαν οι εργασίες της συνάντησης.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης στην Αδελφότητα Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά και στη Χορωδία και τη Μαντολινάτα του Αργοστολίου για τη μουσική εκδήλωση που μας προσέφεραν, καθώς και στον Διονύση Φλωράτο (Zervata Press), που κάλυψε το γεγονός. Ευχόμαστε σε όλους καλό φθινόπωρο, κι ελπίζουμε τα σπήλαια της περιοχής να λάβουν την προσοχή που τους αξίζει.

 

 

Σπηλαιολογικός Ελληνικός Εξερευνητικός Όμιλος (ΣΠ.ΕΛ.Ε.Ο.)

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.