Πολιτική

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διήμερη περιοδεία στήριξης στην Περιφερειάρχη Ρόδη Κράτσα και τους υποψηφίους της από Βουλευτές της ΝΔ σε Αργοστόλι και Παλική!

273views

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διήμερη περιοδεία στήριξης στην Περιφερειάρχη Ρόδη Κράτσα και τους υποψηφίους της από Βουλευτές της ΝΔ σε Αργοστόλι και Παλική!

Με μεγάλη επιτυχία, ενωτικό κλίμα και πίστη στη νίκη της υποστηριζόμενης από την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη Περιφερειακή παράταξη “Ιόνιο Δυνατά! Κάθε νησί ψηλά” της Ρόδης Κράτσα Τσαγκαροπούλου ολοκληρώθηκε η περιοδία Βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας το Σαββατοκύριακο στο Αργοστόλι και την Παλική!

Πιο συγκεκριμένα, το μήνυμα της στήριξης και νίκης της παράταξης της Ρόδης Κράτσα Τσαγκαροπούλου στις ερχόμενες Περιφερειακές Εκλογές του Οκτωβρίου μετέφεραν στις δηλώσεις τους στους δημοσιογράφους ο Βουλευτής Β Πειραιώς Γιώργος Βρεττάκος, ο Βουλευτής Πρεβέζης Σπύρος Κυριάκης καθώς και ο Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Καππάτος!

Το Σάββατο οι παραπάνω βουλευτές συναντήθηκαν με τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Αργοστολίου Δημήτρη Μαρτίνη και τον Βουλευτή Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγή Καππάτο μαζί με υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους όπου ενημερώθηκαν για τις προόδους που έχουν γίνει με την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο νοσοκομείο και τα έργα ανακαίνισης και εξοπλισμού ύψους 8 εκατομμυρίων ευρώ που εγκρίθηκαν καθώς και για τα υπάρχοντα ακόμα προβλήματα που πρέπει να λυθούν!

Στη συνέχεια στα Κεντρικά Γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στο Αργοστόλι έκαναν δηλώσεις στους δημοσιογράφους εκφράζοντας την στήριξη της κυβέρνησης και τα αισιόδοξα μηνύματα για την νίκη της παράταξης της Ρόδης Κράτσα Τσαγκαροπούλου στις ερχόμενες Περιφερειακές Εκλογές όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο μου:

https://youtu.be/8mF4FlstyC0?feature=shared

Εκεί έκανε την εμφάνιση έκπληξη και ο Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μανώλης Κεφαλογιάννης εκφράζοντας και αυτός την στήριξη και πίστη του στη νίκη της Ρόδης Κράτσα Τσαγκαροπούλου!

Στη συνέχεια οι Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Παναγής Καππάτος, Σπύρος Κυριάκης, Γιώργος Βρεττάκος έκαναν περιοδεία στους δρόμους του Αργοστολίου μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Σταύρο Τραυλό και τους υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους όπου συνομίλησαν με κατοίκους του Αργοστολίου!

Την Κυριακή οι τρεις Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Σταυρό Τραυλό και τους υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους πήγαν για περιοδεία στην πόλη του Ληξουρίου και επισκέφτηκαν το νέο Γυμνάσιο της Αγίας Θέκλης όπου ενημερώθηκαν από την Διευθυντή του Γυμνασίου Φωτεινή Παπαδιονυσίου, τον Πρόεδρο της Αγίας Θέκλης Διονύση Ραλλάτο και τον καθηγητή Φυσικής του σχολείου Δημήτρη Μαρκάτου για τις άκρως ευεργετικές ενέργειες της Περιφερειακής Αρχής της Ρόδης Κράτσα Τσαγκαροπούλου και του Αντιπεριφερειάρχη Σταύρου Τραυλού χάρη στις οποίες χτίστηκε το υπερσύγχρονο Γυμνάσιο της Αγίας Θέκλης εκφράζοντας στους Βουλευτές και τους υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους τις επιπλέον ανάγκες του σχολείου!

Τέλος, οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι που παραβρέθηκαν συνολικά στις παραπάνω ενέργειες στήριξης της νυν και υποψήφιας Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Ρόδης Κράτσα Τσαγκαροπούλ ου ήταν οι: Ελευθέριος (Λευτέρης) Στελλάτος, Ζωή Χαρτουλιάρη, Μαρία Μανέτου, Σάββας Σαββαόγλου, Ιωάννα Μαρκέτου, Μάκης Ανδρεάτος, Γιάννα Κουλουμπή και Νίκος Νικολάτος.

Σπύρος Καγκάδης

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.