Κοινωνία

Με επιτυχία η πολιτιστική και ιστορική εκδήλωση « Τα τρωιαννάτα μέσα από τα ιστορικό αρχείο της Κεφαλονιάς»

105views

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΤΡΩΙΑΝΝΑΤΩΝ

Σε ένα πολυπληθές και εκλεκτό ακροατήριο πραγματοποιήθηκε η πολιτιστική- ιστορική εκδήλωση « Τα τρωιαννάτα μέσα από τα ιστορικό αρχείο της Κεφαλονιάς»με ομιλήτρια την εξαίρετη συγχωριανιά μας προϊσταμένη του Ιστορικού Αρχείου Κεφαλονιάς .
Με απίστευτη γλαφυρότητα η κ Ζαφειράτου παρουσίασε την αξία και χρησιμότητα των ιστορικών αρχείων και εξήγησε τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν . Ακολούθως παρουσίασε τίς οικογένειες του Χωριού των Τρωιαννάτων , συνήθειες , αγροτικές ασχολίες τα οποία συνέθεταν την κοινωνία του χωριού .
Στο τέλος η πιανίστα κ Ευαγγελία Φραγκιά παρουσίασε Προγραμμα με ελαφρά τραγούδια.
Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κεφαλληνίας , οι ιερείς Ιωάννης Μεσολωράς , Διονυσιος Μαρκετος , ο βουλευτής ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ κ´ ΙΘΑΚΗΣ κ Παναγής Καππάτος , ο περιφερειακός Σύμβουλος κ Σπυρος Γαλιατσάτος , ο Προεδρος της Ιακωβατείου Βιβλιοθήκης κ Πέτρος Πετράτος και πολλοί επώνυμοι συγχωριανοί μας.
 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.