Μουσική & ΧορόςΠολιτισμός

Με επιτυχία η ηχογράφηση των τραγουδιών του β’ μέρους της Χορωδίας και Μαντολινάτα Αργοστολίου

195views

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η ηχογράφηση των τραγουδιών του δεύτερου μέρους του νέου δίσκου της ΧΟΡΩΔΙΑΣ & ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ , στην μεγάλη αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου  “Ο ΚΕΦΑΛΟΣ’ , από το ειδικό συνεργείο ηχοληψίας , με επικεφαλής τον γνωστό και πολύπειρο Γιάννη Συγγλέτο . Ο νέος δίσκος περιλαμβάνει αγαπημένα τραγούδια του νησιού μας και θα αποτελέσει , μαζί με τους άλλους 4 δίσκους που έχουμε κυκλοφορήσει , μια νέα παρακαταθήκη στην καταγραφή της πλούσιας μουσικής – χορωδιακής παράδοσης του τόπου μας .

Αριέττες , καντάδες , νυκτωδίες  , μονωδίες , ντουέτα , τραγούδια αγαπημένα , γνωστά και λιγότερο γνωστά , που δεν έχουμε ηχογραφήσει σε προηγούμενους δίσκους , στολίζουν τον καινούργιο μας δίσκο , που θα κυκλοφορήσει μέχρι το Πάσχα.

Η ηχογράφηση έγινε στα πλαίσια του προγράμματος LEADER , που υλοποιεί ο σύλλογος μας ,  με το Δίκτυο Συνεργασίας Κεφαλονιάς & Ιθάκης .

Το ΔΣ. του συλλόγου γι αυτή την δράση ευχαριστεί :

  • Τον μαέστρο μας Σπύρο Θεοτοκάτο .
  • Τους μουσικούς και χορωδούς μας , που , φθάνοντας στα όρια της προσφοράς τους , σαν ερασιτέχνες που είναι , ολοκλήρωσαν αυτό το έργο .
  • Το έμπειρο και άξιο συνεργείο ηχοληψίας , που με υπομονή και επαγγελματική υπευθυνότητα κατέγραψαν την απόδοση των τραγουδιών του συγκροτήματός μας , στην Αίθουσα ΠΑΡΝΑΣΟΣ , στην Αθήνα και στην αίθουσα του Θεάτρου ‘ΚΕΦΑΛΟΣ’ , στο Αργοστόλι .
  • Το Δήμο Αργοστολίου και τους εργαζόμενους του Θεάτρου , για την παραχώρηση της αίθουσας και την συνεργασία .
  • Το Ξενοδοχείο ΜΟΥΙΚΗΣ , και προσωπικά τον κ. Αθανάσιο Μουίκη , για την φιλοξενία του συνεργείου ηχοληψίας .
  • Τους φίλους χορωδούς και μουσικούς , που δεν είναι μέλη του συλλόγου και βοήθησαν στην δεύτερη φάση της ηχογράφησης του νέου μας δίσκου .

 

Ελπίζουμε ο δίσκος αυτός να βρεθεί στα σπίτια όλων των μουσικόφιλων συμπατριωτών μας , στο νησί , αλλά και όπου αλλού βρίσκονται στην ξενιτιά , για να θυμούνται και να χαίρονται οι παλιότεροι και να μαθαίνουν και να αγαπήσουν οι νεώτεροι .

Από την άλλη εβδομάδα ξαναρχίζουμε την προετοιμασία του νέου προγράμματος τραγουδιών για τις συναυλίες αυτής της χρονιάς , και καλούμε όσους θέλουν να πλαισιώσουν τα σχήματά μας να το αποφασίσουν τώρα .

 

Το ΔΣ./ 11.3.23

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.