Ελλάδα-Διεθνή

Με επιτυχία η ημερίδα με θέμα “Κατά λάθος; Από Λάθος; Είναι λάθος; Η λειτουργικότητα του λάθους στις επιστήμες, και στην ζωή” στην Πάτρα

182views

H Czech Association σε συνεργασία με τα φροντιστήρια Φροντιστήριο Αγωγή , bioΝΟΗΣΗ και εις τη ν,επιθυμούν να ευχαριστήςουν όλους, όσους συμμετείχαν στην ημερίδα με θέμα το “Κατά λάθος; Από Λάθος; Είναι λάθος; Η λειτουργικότητα του λάθους στις επιστήμες, και στην ζωή”. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Παπαστράτειο Μέγαρο, την Κυριακή 26 Μαρτίου και την χρωμάτισε με τις αφηγήσεις του ο κύριος Λάκης Βανδαράκης.

 

Ευχαριστούμε θερμά τους εκλεκτούς μας εισηγητές την κ. Κατερίνα Καλφοπούλου, τον κ. Χρήστο Τόλη, τον κ. Κώστα Στάθη, τον κ. Χριστόφορο Καραχρήστο καθώς και τον κ. Νάσο Ρέντζιο των οποίων οι ομιλίες αποτέλεσαν μία ευκαιρία να εξερευνήσουμε την έμπνευση που προκύπτει από το λάθος. Μέσα από τις διαλέξεις και τις συζητήσεις, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να εξετάσουν το ρόλο του λάθους στην καθημερινή ζωή και στον κόσμο της επιστήμης. Οι συμμετέχοντες εστίασαν στο γεγονός ότι το λάθος είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ανθρώπινης φύσης και μπορεί να είναι πηγή έμπνευσης και δημιουργικότητας.

 

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ “Δ.ΨΑΘΑΣ” , τον Πανηπειρωτικός Σύλλογος Αιτωλοακαρνανίας , 

Με εκτίμηση 

 

Αλεξάνδρα Παλιούρα 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.