Πολιτική

Μεγάλο επεισόδιο στο Δημαρχείο Αργοστολίου από απογοητευμένο πρώην φανατικό υποστηριχτή του Μιχαλάτου

1.3kviews

Ο κακός χαμός έγινε σήμερα στο Δημαρχείο Αργοστολίου όταν γνωστός πολικός μηχανικός και φανατικός υποστηρικτής του Μιχαλάτου κατά τις εκλογές του 2019 όταν ζήτησε να τον συναντήσει στο γραφείο του αλλά “έφαγε” πόρτα.

Τότε ο γνωστός για τον εκρηκτικό του χαρακτήρα συμπολίτης μας άρχισε να ωρύεται “που είναι το τραϊ που βγάλαμε” ; “Τώρα δεν μπορούμε ούτε να τον δούμε” και άλλα ανάλογα ενώ άρχισε να χτυπάει πόρτες και παράθυρα.

Τελικά με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων ο αγανακτισμένος μέχρι πρότινος φανατικός υποστηρικτής του Μιχαλάτου έφυγε βρίζοντας Θεούς και Δαίμονες.

ΥΓ: Για να βοηθήσουμε ο συγκεκριμένος συμπολίτης μας είναι αυτός που μπορεί κανείς να τον δει στα βιντεάκια της νίκης του Μιχαλάτου το 2019 να φωνάζει σε κατάσταση παροξυσμού “έφυγε η βρωμιά, έφυγε η βρώμα” πανηγυρίζοντας έξαλλα την ήττα της προηγούμενης δημοτικής αρχής. Τώρα τι να λέει άραγε;

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.