Αθλητισμός

Με μεγάλη επιτυχία συμμετείχε ο Σκακιστικός Σύλλογος Κεφαλληνίας στο τουρνουά “Γρήγορου Σκακιού (Rapid)” στα Λεχαινά

279views

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η αποστολή του Σκακιστικού Συλλόγου Κεφαλληνίας (Σ.Σ.Κ.), στο τουρνουά Γρήγορου Σκακιού (Rapid), που πραγματοποιήθηκε στα Λεχαινά την Κυριακή 15/1/23. Ένα τουρνουά που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία η “Σκακιστική Ακαδημία Πύργου” και έλαβαν μέρος αθλητές από την Ηλεία, την Ζάκυνθο και την Κεφαλονιά. Την πρώτη θέση, αήττητος με 7/7  πήρε ο προπονητής μας Μάνσια Δημήτρης, ενώ είχαμε 5 σκακιστές στην πρώτη δεκάδα! Στην 4ή θέση ο Πετράτος Φώτης με 5/7 (ισόβαθμος με την 3ή θέση), στην 6ή θέση ο Μεταξάς Δημήτρης με 4,5/7 και στην 9ή και 10ή θέση ο Ανδρεάτος Γιώργος και Κρούσος Παναγής με 4/7. Καλή εμφάνιση και από τα υπόλοιπα μέλη της εννεαμελής αποστολής μας, με τους Μπελτζινίτη Γιάννη, Σολωμό Γεράσιμο, Βλάχο Αντώνη και Χατζηαγγέλου Παναγιώτη.

Ευχαριστούμε την “Σκακιστική Ακαδημία Πύργου” και τον Πρόεδρο της κ. Σιγούρο Μιχάλη για την οργάνωση και την πρόσκληση να συναντηθούμε και πάλι, έπειτα από 2,5 χρόνια. Ευελπιστούμε να υπάρξει συνέχεια. Προγραμματίζουμε να διοργανώσουμε αντίστοιχο τουρνουά και να ανταποδώσουμε την φιλοξενία !

 

Εκ του Δ.Σ.

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.