Ελλάδα-Διεθνή

Μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση της Ελληνικής Ένωσης για την αντιμετώπιση της σκλήρυνσης κατά πλάκας και του Πανηπειρωτικού Συλλόγου Πατρών

234views
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗΣ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΟΣ

 

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΕΑΣΚΠ

ΘΕΜΑ: ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΕΑΣΚΠ & ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΤΡΩΝ

 

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου  2022 στο ¨ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΗ¨, Εκδήλωση Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης, που διοργάνωσε ο Πανηπειρωτικός Σύλλογος Πατρών σε συνεργασία με την Ελληνική Ένωση για την Αντιμετώπιση της Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας Δ.Ε., με θέμα: «Σκλήρυνση Κατά Πλάκας: Εξελίξεις στον τομέα της έρευνας – Δικαιώματα και ψυχολογία ασθενών»

Στην εκδήλωση χαιρέτησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας κ. Χαράλαμπος Μπονάνος, η Αντιδήμαρχος Υγείας και Πρόνοιας του Δήμου Πατρέων κα Βίβιαν Σαμούρη και  ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Δ.Ε. κ. Γιάννης Καρβέλης.

Ομιλητές ήταν η κα Μαργαρίτα Καραγιώργου, Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης για την Αντιμετώπιση της Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας (ΕΕΑΣΚΠ) Δυτικής Ελλάδας με θέμα: «Ο ρόλος και η χρησιμότητα της ΕΕΑΣΚΠ για τους ανθρώπους με Πολλαπλή Σκλήρυνση», η κα Χαρά Πίτσου, PhD, Ε.ΔΙ.Π. Τμήματος Επιστημών της Αγωγής και Κοινωνικής Εργασίας Πανεπιστημίου Πατρών με θέμα: «Δικαιώματα ασθενών: μια ελληνική πρωτοτυπία», ο κ. Εμμανουήλ Σουρής, Ψυχολόγος, Κοινωνικός Σύμβουλος – MSC στη Δημόσια Υγεία, PhD(c) Ιατρικής Πανεπιστημίου Πατρών με θέμα: «Ψυχολογική διαχείριση της νόσου και νοηματοδότηση της ζωής μετά τη διάγνωση» και ο κ. Ιωάννης Ματσούκας, Καθηγητής Χημείας Πανεπιστημίου Πατρών, Επίτιμος Καθηγητής Πανεπιστημίων Calgary Canada και Victoria Australia με θέμα: «Η Έρευνα για τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας: Πώς ξεκίνησε, πού είμαστε, πού πάμε».

Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο κ. Αλέξανδρος Χάιδας: Φιλόλογος, ΜA, ΜEd, PhD(c), Πρόεδρος του Πανηπειρωτικού Συλλόγου Πατρών.

Το Δ.Σ. της ΕΕΑΣΚΠ ευχαριστεί πολύ τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. του Πανηπειρωτικού Συλλόγου Πατρών για την άψογη συνεργασία, τους συγχαίρει για τις σπουδαίες δράσεις τους και τους εύχεται καλή επιτυχία στο πολύπλευρο έργο τους.

Η ΕΕΑΣΚΠ και ο Πανηπειρωτικός Σύλλογος Πατρών ευχαριστούν  θερμά όλους όσους παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ.

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.