Πολιτισμός

Μεγάλη επιτυχία έχει η έκθεση ζωγραφικής του Κεφαλονίτη δημοσιογράφου Ανδρέα Κωνσταντάτου!

317views
Μεγάλη επιτυχία έχει η έκθεση ζωγραφικής του Κεφαλονίτη δημοσιογράφου Ανδρέα Κωνσταντάτου!
Στα εγκαίνια της Πέμπτης 3/8 που παραβρέθηκαμε τα κατά γενική ομολογία φανταστικά έργα ζωγραφικής του παρουσιάζει αυτές τις ημέρες ο γνωστός Κεφαλονίτης δημοσιογράφος Ανδρέας Κωνσταντάτος!
Από την έκθεση της τελευταίας συλλογής των έργων ζωγραφικής του Ανδρέα Κωνσταντάτου, που πάντα μας έκανε περήφανους όταν τον βλέπαμε σε ανώτερες θέσεις σαν δημοσιογράφος στα πανελλήνια τηλεοπτικά κανάλια, πέρασε πλήθος κόσμου και όλη η πολιτική και τοπική ηγεσία του Αργοστολίου αλλά και της Κεφαλονιάς γενικότερα!
Από τους επίσημους την εκδήλωση του  λαμπρού Κεφαλονίτη δημοσιογράφου τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Καππάτος με την οικογένεια του, οι πολιτευτές Νικόλας Φαραντούρης, Σπύρος Γαλιατσάτος και Βικτωρία Αλεξανδράτου, οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Αργοστολίου Αλέξανδρος Παρίσης, Νίκος Ανουσάκης και Αλέξανδρος Παντελειός, οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Λευτέρης Στελλάτος, Ζωή Χαρτουλιάρη και Γιάννα Κουλουμπή, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αργοστολίου Νικόλας Βαλλιανάτος, οι Αντιδήμαρχοι Αργοστολίου Γιώργος Τσιλιμιδός και Σπύρος Πεφάνης, ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αργοστολίου Γιάννης Λυκούδης καθώς και ο Πρόεδρος του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Κεφαλονιάς Σπύρος Λουκάκης μεταξύ των άλλων!
Η έκθεση ζωγραφικής του Ανδρέα Κωνσταντάτου ξεκινά στις 20:00 και διαρκεί μέχρι τις 23:00 κάθε βράδυ μέχρι και την Κυριακή 6 Αυγούστου και βρίσκεται στο Θέατρο Κέφαλος του Αργοστολίου! Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους!
Τέλος, δίνουμε τα θερμά συγχαρητήρια μας στον συμπατριώτη μας και συνιστώ σ’ όλους σας να επισκεφθείτε την έκθεση του Ανδρέα Κωνσταντάτου για να τον θαυμάσετε και ως καλλιτέχνη!
Σπύρος Καγκάδης
 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.