Πολιτική

Μήνυμα της Περιφερειάρχη Ρόδη Κράτσα Τσαγκαροπούλου για τις καταστροφικές πυρκαγιές που πλήττουν την χώρα

166views

ΜΗΝΥΜΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΤΤΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ

 

*** *** ***

 

Με αφορμή τις καταστροφικές πυρκαγιές που πλήττουν την χώρα μας, η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

 

Παρακολουθούμε με αγωνία και πόνο τις εξελίξεις στις τεράστιες πυρκαγιές που ταλανίζουν την χώρα μας.

 

Η έκταση της καταστροφής, ειδικά στην Αλεξανδρούπολη, την Εύβοια και την Αττική, μαυρίζει και την ψυχή μας.

 

Εκφράζουμε την συμπαράσταση μας στους κατοίκους, επισκέπτες, στο Πυροσβεστικό Σώμα και τα Σώματα Ασφαλείας ,καθώς και στους συμπολίτες μας που εθελοντικά και με κίνδυνο  την ζωή τους  δίνουν μεγάλες μάχες για την αντιμετώπιση της πύρινης λαίλαπας τους.

 

Εκφράζουμε την θλίψη μας για τις απώλειες των συνανθρώπων μας καθώς επίσης για τις περιουσίες, το ζωικό κεφάλαιο και την περιβαλλοντική καταστροφή που συντελέστηκε.

 

Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση σε όσες και όσους είτε τραυματίστηκαν κατά την διάρκεια του καθήκοντος, είτε στην προσπάθεια τους να προστατέψουν την ζωή και το βιός τους.

 

Όλη η Ελλάδα σκέπτεται και προσεύχεται για την γρήγορη κατάσβεση τους και την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν.

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.