Πολιτική

Μήνυμα για την έναρξη των Πανελληνίων Εξετάσεων

228views

Μήνυμα για την έναρξη των Πανελληνίων Εξετάσεων

 

Με αφορμή τη σημερινή έναρξη των πανελληνίων εξετάσεων, θα ήθελα να ευχηθώ καλή δύναμη στους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ’ Λυκείου.

Αγαπητά παιδιά, σε αυτή τη δύσκολη διαδικασία δεν είστε μόνοι και μόνες. Έχετε τη στήριξη των οικογενειών και των καθηγητών σας, που έδωσαν αγώνα κατά τη διάρκεια της πανδημίας για να κυλήσει ομαλά η εκπαιδευτική διαδικασία.

Κάνατε μεγάλη προσπάθεια για να φτάσετε ως εδώ. Όμως ο στόχος της εισαγωγής σε σχολή της επιλογής σας, είναι μόνο μια από τις πολλές προκλήσεις που σας επιφυλάσσει η ζωή. Αφενός δεν κρίνει την μετέπειτα πορεία σας στη ζωή, αφετέρου η έννοια της μόρφωσης και της επαγγελματικής εκπαίδευσης αλλάζει ραγδαία και δε σταματά σε ένα πτυχίο.

Για αυτό το λόγο ξεκινήστε αυτή την προσπάθεια στις πανελλήνιες εξετάσεις με αισιοδοξία και δύναμη. Είναι μόνο το ξεκίνημα ενός ταξιδιού που εσείς έχετε τη δύναμη να διαμορφώσετε. Καλή Επιτυχία!

 

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.