ΟικονομίαΠολιτική

Λογοδοσία Δημοτικής Αρχής Δήμου Ληξουρίου την Παρασκευή 28 Ιουνίου

39views

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  ΣΕ ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ  ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ ΓΙΑ ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ

 

        Καλείστε να προσέλθετε σε  ειδική δημόσια συνεδρίαση  του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης στην αίθουσα Αθηνάς και Γερασίμου Τζουγανάτου (οδός Παπά Χαρ.Γραικούση) την 28η Ιουνίου  2024, ημέρα Παρασκευή  και ώρα 18:30  σύμφωνα με το άρθρο 7 του Ν. 5056/2023 (Α΄ 163) «Ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας δημοτικής αρχής – προσθήκη άρθρου 67Α στον Ν. 3852/2010» με μοναδικό θέμα συζήτησης:

«Λογοδοσία Δημοτικής Αρχής για το δίμηνο Μαϊου – Ιουνίου 2024»

Έως την Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024 και ώρα 15:00 οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι Πρόεδροι των Συμβουλίων Δημοτικών Κοινοτήτων και οι Πρόεδροι των Δημοτικών Κοινοτήτων, μπορούν να καταθέσουν εγγράφως στο Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου (Δημοτικό Κατάστημα ή ηλεκτρονικά στο email:dimlixouriou@gmail.com) έως ένα (1) θέμα ο καθένας το οποίο αφορά στο έργο της Δημοτικής Αρχής.

Στη συγκεκριμένη συνεδρίαση απαγορεύεται η συζήτηση οποιουδήποτε άλλου θέματος καθώς και η λήψη οποιασδήποτε απόφασης, ενώ οι ισχύουσες διατάξεις περί απαρτίας του δημοτικού συμβουλίου δεν θα εφαρμοστούν.

Λεπτομέρειες σχετικά με την διαδικασία και τον αριθμό των θεμάτων της συζήτησης δίνονται στην αριθ. 98/αριθ. πρωτ. 8182/26-1-2024 (σελ. 20-23) εγκύκλιο του ΥΠ.ΕΣ την οποία ήδη σας έχουμε κοινοποιήσει.

Ο   ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

 

  ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΠΑΡΙΣΗΣ

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.