Πολιτική

Λευτέρης Κρητικός: Αλλαγή Σελίδας-Θα τιμήσουμε τη ψήφο εμπιστοσύνης και θα διεκδικήσουμε ακόμη περισσότερο τη δυναμική παρουσία του Κινήματος

238views
ΑΛΛΑΓΗ ΣΕΛΙΔΑΣ
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπολίτες μας, που πίστεψαν στη προσπάθεια μας και στήριξαν το Ψηφοδέλτιο της Ανανέωσης, της Ενότητας και της Ελπίδας. Τα ποσοστά του Κινήματος μας στο Νομό αυξήθηκαν κατά 70% σε σχέση με το 2019.
Σε μια εκλογική διαδικασία που χαρακτηρίστηκε από μεγάλη αποχή, η αξιοπρεπής παρουσία μας, ο σοβαρός και οραματικός λόγος που εκφράστηκε από τα στελέχη μας, η στήριξη της Νέας Γενιάς, αποτελούν τη σημαντικότερη παρακαταθήκη για τους αγώνες που έρχονται.
Το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών καταδεικνύει την άνοδο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. το οποίο αποτελεί ήδη τη δύναμη ευθύνης που ασκεί ουσιαστική και στοχευμένη αντιπολίτευση και σύντομα θα αποτελέσει την επιλογή των πολιτών για τη διακυβέρνηση της Πατρίδας μας.
Αλλά και στα νησιά μας, η Παράταξη μας γυρίζει σελίδα, ανακτά την υπερηφάνεια της και με πρωταγωνιστές που τους χαρακτηρίζει ο αυτοσεβασμός και η ιδεολογική συνέπεια, αγκαλιάζεται ξανά από τη τοπική κοινωνία.
Συνεχίζουμε τη προσπάθεια που ξεκινήσαμε τον Οκτώβριο του 2020, με ακόμη περισσότερες εκδηλώσεις και δράσεις, με ακόμη περισσότερα άξια στελέχη που μέρα με τη μέρα στελεχώνουν τις οργανώσεις μας.
Θα τιμήσουμε τη ψήφο εμπιστοσύνης που λάβαμε από τους συμπολίτες μας και θα διεκδικήσουμε ακόμη περισσότερο τη δυναμική παρουσία του Κινήματος στο τόπο μας.
Καλό μας αγώνα!
Αργοστόλι 22.5.2023
Λευτέρης Κρητικός
Δικηγόρος – Υπ. Βουλευτής
ΠΑ.ΣΟ.Κ. Κεφαλονιάς & Ιθάκης
 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.