Κοινωνία

Κόμμα για τα Ζώα: Ευχές σε αναίμακτο χριστουγεννιάτικο τραπέζι

260views
Κόμμα για τα Ζώα: Ευχές σε αναίμακτο χριστουγεννιάτικο τραπέζι

Υπάρχουν παραδόσεις σωστές, που χρειάζεται να επιβιώνουν και να διασώζονται και άλλες, που τους αξίζει να εγκαταλειφθούν. Υπό αυτό το πρίσμα οι Έλληνες φιλόζωοι μας καλούν να αλλάξουμε ριζικά τις εορταστικές μας διατροφικές συνήθειες, που βασίζονται στην κρεατοφαγία και στην κατανάλωση ζωικών παραγώγων. Το ελληνικό Κόμμα για τα Ζώα (ΚΓΤΖ) υπενθυμίζει πως τα ζώα δεν είναι πράγματα, αλλά συναισθανόμενα πλάσματα που δικαιούνται ελευθερία και συμπόνια. Οι, γνωστές πλέον, οδυνηρές επιπτώσεις της κρετατοφαγίας στη φύση, στο Κλίμα και στην δημόσια υγεία, ενισχύουν το αίτημα για χειραφέτηση των ζώων από τις ανθρώπινες ανάγκες.

Ολόκληρο το χριστουγεννιάτικο μήνυμα του ΚΓΤΖ:

«Το Κόμμα για τα Ζώα εύχεται σε όλες και όλους Καλά Χριστούγεννα με ειρήνη, υγεία, αγάπη και με σεβασμό στα ζώα, τη φύση και τον άνθρωπο.

Ας γιορτάσουμε όλοι τη γιορτή της Αγάπης με ενσυναίσθηση προς τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται και με συμπόνια προς τα μη ανθρώπινα ζώα, επιλέγοντας ένα διαφορετικό εορταστικό τραπέζι, χωρίς βία και χωρίς το αίμα αθώων πλασμάτων!

Είναι εντελώς αταίριαστο με το Πνεύμα των Ημερών, εκατομμύρια ζώα να σφαγιάζονται μέσα στον φόβο, την αγωνία και τον πόνο, για να καταλήξουν στο γιορτινό μας τραπέζι της Αγάπης.

Ας σταματήσουμε αυτήν την άδικη σφαγή! Το μεγαλύτερο δώρο, που μπορούμε να προσφέρουμε αυτές τις γιορτές στα ζώα, είναι να τα αφήσουμε να ζήσουν! Ένα σπουδαίο δώρο και για την φύση και για τον ίδιο τον άνθρωπο!»

Σύνδεσμοι:

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.