ΚοινωνίαΠολιτική

Κόμμα για τα Ζώα – Αυτό το Πάσχα, ας κάνουμε μια θυσία, ας μην φάμε κανένα!

227views

Στο «παραδοσιακό» πασχαλινό τραπέζι, όλα τα άλλα κόμματα, πολύ και λίγο δεξιά, κεντρώα, πολύ και λίγο αριστερά και οικολογικά, βλέπουν μόνο «τρόφιμα», που η αφθονία τους απειλείται από την ακρίβεια! Για το Κόμμα για τα Ζώα όμως, το ζήτημα δεν είναι μόνο να γεμίσει το τραπέζι, αλλά και να αδειάσει από πόνο και βαναυσότητα. Σε ανακοίνωσή τους οι φιλόζωοι υπογραμμίζουν πως «στον βωμό αναχρονιστικών ηθών και βάναυσων εθίμων» σφάζονται κάθε χρόνο «εκατομμύρια… “σφαχτάρια”… συχνά “γάλακτος”, μωράκια που βιώνουν στον υπέρτατο βαθμό τον τρόμο, τον πόνο και τη βία». Μας προσκαλούν σε αναίμακτο Πάσχα και μας παροτρύνουν «να κάνουμε μία θυσία, να μην φάμε κανένα»!

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Κόμματος για τα Ζώα»

 

«Το πασχαλινό μήνυμα του ελληνικού Κόμματος για τα Ζώα: εκτός από τα κόμματα για τα σφαγεία, υπάρχει πια το κόμμα για τα ζώα!

Ενόψει του Πάσχα, όλα τα άλλα κόμματα ανησυχούν για την ακρίβεια που μπορεί να πλήξει την κατανάλωση κρέατος σε αυτή τη γιορτή. Εμείς, το Κόμμα για τα Ζώα, προτείνουμε κάτι εντελώς διαφορετικό: αυτό το Πάσχα, ας κάνουμε μια θυσία· ας μην φάμε κανένα!

Να δείξουμε συμπόνια στα  εκατομμύρια συναισθανόμενα πλάσματα που θυσιάζονται κάθε χρόνο, στον βωμό αναχρονιστικών ηθών και βάναυσων εθίμων.

Αυτές τις ημέρες, δεν επιτρέπεται υποτίθεται να τρώμε ζώα, αλλά τα σφάζουμε κατά εκατομμύρια. Τα «σφαχτάρια» είναι συχνά «γάλακτος», μωράκια, που βιώνουν στον υπέρτατο βαθμό τον τρόμο, τον πόνο και τη βία. Όλες και όλοι που έχουμε γαλουχηθεί με αυτά τα έθιμα, ας φέρουμε εμπρός μας το φρικιαστικό τοπίο ενός σφαγείου! Ας πάψουμε να είμαστε συνένοχοι σε αυτό το κατ’ εξακολούθηση, έγκλημα!

Αυτό το Πάσχα ας γίνει για εμάς ένα αναίμακτο Πάσχα αγάπης! Ας ενωθούμε με τους ανθρώπους, που έχουν ήδη κάνει τρόπο ζωής τη φυτοφαγία, από αγάπη προς τα ζώα! Ας ακούσουμε τη σιωπηλή κραυγή των ζώων για το πόσο πολύ θέλουν να ζήσουν!

Το Κόμμα για τα Ζώα απευθυνόμαστε σε εσάς, τις πρωτοπόρες και τους πρωτοπόρους που πάνε ενάντια στο ρεύμα και γιορτάζουν ένα αναίμακτο, συμπονετικό Πάσχα. Δεν είμαστε μόνοι! Είμαστε πολλοί και γινόμαστε ολοένα περισσότεροι! Σύντομα η φωνή μας θα ακουστεί δυνατά! Τα “κόμματα για τα σφαγεία”, όλα δηλαδή τα κόμματα, εκτός από το “Κόμμα για τα Ζώα”, δεν θα ορίζουν για πολύ ακόμα, ανεξέλεγκτα, τη μοίρα μας!»

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.