Κοινωνία

Κόβουν την πίτα του οι Ναυτικοί στα Κουρκουμελάτα το Σάββατο 14 Γενάρη

85views

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ “Νίκος Καββαδίας”

 

Έπειτα από τρία χρόνια αναγκαστικού περιορισμού, λόγω της πανδημίας, των όποιων κοινωνικών εκδηλώσεων μας, ο Σύλλογος μας επαναδραστηριοποιείται σ’ αυτόν τον τομέα, ξεκινώντας με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίττας μας.

Η εκδήλωση θα γίνει στην αίθουσα τελετών του πνευματικού κέντρου Βεργωτή στα Κουρκουμελάτα, το Σάββατο 14 Γενάρη 2023 και από ώρα 19:00 με ελεύθερη είσοδο και με την απαραίτητη τήρηση των υγειονομικών κανόνων που θα ισχύουν.

Στην εκδήλωση μας έχουν προσκληθεί και πως θα παραστούν οι Τοπικές Αρχές, την δε πίττα θα ευλογήσει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ.κ. Δημήτριος.

Η εκδήλωση θα εμπλουτιστεί με απόδοση τραγουδιών από την χορωδία Λειβαθούς, υπό τον Μαέστρο Βασίλη Καλογηρά και με έκθεση ναυτικών βιβλίων.

Προσκαλούμε τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου μας να τιμήσουν την εκδήλωση του Συλλόγου με την παρουσία τους, θεωρούμε δε δεδομένη την προσέλευση των Συναδέλφων. Η απουσία – αδιαφορία, που τελευταία έχει γίνει μόνιμη κατάσταση, είναι εναντίον μας – η παρουσία μας όμως, είναι όπλο υπέρ μας.

Η εκδήλωση θα κλείσει με γευστικό “κέρασμα” που είναι προσφορά του Ιδρύματος “Γεωργίου & Μάρης Βεργωτή” , των «Ιχθυοτροφείων Κεφαλονιάς” και του “Συνεταιρισμού Ρομπόλας Ομαλών”.

Το Δ.Σ. Του Συλλόγου Ναυτικών Κεφαλονιάς.

Νίκος Καββαδίας

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.