Μουσική & Χορός

Κυκλοφόρησε ο νέος δίσκος της Χορωδίας και Μαντολινάτας Αργοστολίου-“‘Λαλούν τ’ αηδόνια με μαντολίνα και κιθάρες'”

139views

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΝΕΟΥ ΔΙΣΚΟΥ ΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ & ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση ο μαέστρος , Σπύρος Θεοτοκάτος , οι μουσικοί και χορωδοί της ΧΟΡΩΔΙΑΣ & ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ , διαπιστώνουν καθημερινά ότι ο νέος δίσκος τους με αγαπημένα τραγούδια της Κεφαλονιάς και άλλων νησιών του Ιονίου , που κυκλοφόρησε στις 7 . 5 . 23 , άρεσε πολύ και αγκαλιάστηκε από τους φίλους της παραδοσιακής μας μουσικής και των χορωδιακών μας τραγουδιών .

Οι βαρκαρόλες , καντάδες , αριέτες , μονωδίες και ντουέτα , που περιλαμβάνονται στον δίσκο , όπως όμορφα αποδόθηκαν από την Ανδρική Χορωδία και την 18μελή Μαντολινάτα Αργοστολίου , χαϊδεύουν γλυκά τα ευαίσθητα αυτιά των φιλόμουσων ακροατών .

Λαλούν τ’ αηδόνια με μαντολίνα και κιθάρες’ , ο τίτλος του νέου δίσκου που κυκλοφορεί , και είναι στην διάθεση του φίλων που τον θέλουν για την συλλογή τους από μέλη του συλλόγου και καταστήματα στο Αργοστόλι ( Χέλμη , Δημ. Πετράτου , Πρατήριο κρασιών Συνεταιρισμού Ρομπόλας , κά. )

Φυσικά αποτελεί και ένα όμορφο και χαρακτηριστικό αναμνηστικό δώρο σε φίλους και επισκέπτες με κάθε ευκαιρία .

Σύντομα θα κυκλοφορήσει και με ξενόγλωσσο εξώφυλλο !!

Το ΔΣ.

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.