Πολιτική

“Κουτσούρεψε” τον Σαμούρη ο Μιχαλάτος- Έδωσε την αρμοδιότητα των κοινόχρηστων χώρων στον Σπύρο Πεφάνη και άφησε στον Σαμούρη μόνο “τα καλαθάκια” καθαρότητας!

910views

Απότομα “κόντυνε ” τον Σαμούρη ο Μιχαλάτος καθώς πλέον ουσιαστικά έχει ξεκινήσει η προεκλογική περίοδος οπότε δεν θέλει άλλο κόντρες και μέτωπα με τους καταστηματάρχες και τους επαγγελματίες.

Ως γνωστόν ο Σαμούρης παρίστανε τον κάργα και τον “μαγκάκο” στα μαγαζιά κι ο ολιγάρχης Δήμαρχος Αργοστολίου καταλαβαίνει ότι πλέον και μετά την εμφάνιση της ανερχόμενης παράταξης Ανουσακη δεν του περισσεύουν ψήφοι οπότε “ξήλωσε” εν μια νυκτί τον προβληματικό αντιδήμαρχο του Σαμούρη αφήνοντας του μόνο τα “καλαθάκια” καθαριότητας!

Την αρμοδιότητα των κοινόχρηστων χώρων την έχει πλέον ο Σπύρος Πεφάνης (αποστάτης της παράταξης Φόρτε) που ορίστηκε σχετικός αντιδήμαρχος και με αυτόν τον τρόπο επιβραβεύτηκε για το “προσκύνημα” του και τη θετική του ψήφο σε όλες τις εισηγήσεις της δημοτικής αρχής Μιχαλάτου.

Δίνει μεγάλο αγώνα για να “κρατηθεί ” ο Μιχαλάτος και κοιτάει να μην διαλυθεί το συνονθύλευμα που τον στηρίζει στο δημοτικό συμβούλιο αφού βλέπει ότι ως παράταξη έχει κάνει “κοιλιά” και ότι αρκετοί τον περιμένουν στην κάλπη για να του “ξεπληρώσουν ” τις ανεκπλήρωτες προεκλογικές του υποσχέσεις.

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.