ΟικονομίαΠολιτική

Κλείνει συμφωνία για απ’ ευθείας πτήσεις Dubai – Κέρκυρα με την εταιρεία FlyDubai

167views

Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου [Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων]

Το όραμα του ανοικτού τουρισμού και των νέων οριζόντων, που υπηρετούμε, αποδίδει καρπούς.

Με στόχευση, συνέπεια και επιμονή, σχεδιάσαμε το άνοιγμα των Ιονίων Νήσων στις χώρες του Κόλπου, αρχής γενομένης με την παρουσία μας στην Παγκόσμια Έκθεση Dubai Expo 2020 (τον Μάρτιο του 2022)

Σήμερα βρισκόμαστε προ των πυλών για την οριστική συμφωνία των απ’ ευθείας πτήσεων Dubai – Κέρκυρα δύο φορές την εβδομάδα από την FlyDubai από τον ερχόμενο Μάιο ή το αργότερο Ιούνιο.

Η νέα αυτή συνεργασία θα σηματοδοτηθεί με δύο εκδηλώσεις, μια στην Κέρκυρα και μια στο Dubai, καθώς και μ’ ένα πρόγραμμα επικοινωνίας και προβολής του προορισμού, στο οποίο μετέχει και η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Θα εργαστούμε ώστε αυτή η νέα τουριστική ευκαιρία να φέρει κι άλλες συνεργασίες της Περιφέρειας με τη δυναμική και ραγδαία αναπτυσσόμενη περιοχή των χωρών του Κόλπου.

https://www.facebook.com/100063532818115/videos/1465734117171182/

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.