Κοινωνία

Κκλιμάκιο του Αυτοτελούς τμήματος Πρόνοιας και Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Αργοστολίου επισκέφθηκε τον Υπερίωνα

208views

Στις 18/04/2022 ημέρα Δευτέρα κλιμάκιο του Αυτοτελούς τμήματος Πρόνοιας και Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Αργοστολίου επισκέφθηκε τη Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης στο Ληξούρι.

Εκεί τους περίμεναν οι ωφελούμενοι- το προσωπικό του ΚΔΗΦ και μέλη του ΔΣ της Ένωσης. Πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στους χώρους της Στέγης, καθώς και ενημέρωση σχετικά με τη λειτουργία της, τους ωφελούμενους που πρόκειται να φιλοξενηθούν και το πρόγραμμά τους.

Ο Διευθυντής της Πρόνοιας κος. Δημήτρης Δημουλιός, όπως και τα άλλα μέλη του κλιμακίου, έδειξαν τον ενθουσιασμό τους,  δήλωσαν ότι πάντα θα στηρίζουν το έργο της Ένωσης και ευχήθηκαν τη δημιουργία και άλλων Στεγών στο Νομό μας.

Η Πρόεδρος κα. Σοφία Μαροπούλου – Ζαφειράτου ευχαρίστησε και αναφέρθηκε στο μεγάλο έργο που επιτελείται στην Πρόνοια για τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού μας. Η εξυπηρέτηση, η προσφορά και η βοήθεια στην επίλυση προβλημάτων από όλο το προσωπικό της συγκεκριμένης υπηρεσίας στα Άτομα με Αναπηρία και όχι μόνο, είναι ουσιαστική και γίνεται πάντα με ευαισθησία, εχεμύθεια και σεβασμό.

 

Με εκτίμηση,

Για το Δ.Σ.,

Η Πρόεδρος

 

Σοφία Μαροπούλου – Ζαφειράτου

Η Γενική Γραμματέας και Ταμίας

 

Παρασκευή Κοντογιαννάτου

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.