Πολιτική

ΚΚΕ: Τρεις θεματικές συσκέψεις – συζητήσεις που διοργανώνη με ομιλητή τον Αντώνη Ραλλάτο

70views

Η ΤΕ Κεφαλονιάς –Ιθάκης του ΚΚΕ σας καλεί στις τρεις θεματικές συσκέψεις – συζητήσεις που διοργανώνη με ομιλητή τον Αντώνη Ραλλάτο, μέλος της Κ.Ε.Ο.Ε. και υπεύθυνος του Τμήματος Περιβάλλοντος της Κ.Ε. του ΚΚΕ.

  1. Το Σάββατο 11/3/2023 στις 7.30 μμ στο Εργατικό Κέντρο Κεφαλονιάς και Ιθάκης σύσκεψη φορέων με θέμα: «Η πράσινη ανάπτυξη, η πολιτική προστασίας του Περιβάλλοντος και οι θέσεις του ΚΚΕ.

  2. Την Κυριακή 12/3/2023 στις 7.00 μμ στην Σάμη ανοικτή σύσκεψη – συζήτηση στην

    (Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου-πίσω από συμβολαιογραφείο) με θέμα: «H πράσινη ανάπτυξη και η ενεργειακή φτώχεια. Ποιοι είναι οι πραγματικοί προστάτες του περιβάλλοντος; Η πρόταση του ΚΚΕ.».

  3. Τη Δευτέρα 13/3/2023 στις 7.30 μμ ανοικτή σύσκεψη – συζήτηση στο Εργατικό Κέντρο Κεφαλονιάς και Ιθάκης με θέμα: «Οι πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ»

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.