Κοινωνία

Κινητικότητα Μαθητών στο S. João da Madeira, Πορτογαλία, Προγράμματος Erasmus+ “Knowing Sports, Outdoor Activities and Traditions”

245views

Την εβδομάδα 2-6 Μαϊου 2022 οι μαθητές της Β’ και Γ’ Τάξης του σχολείου μας  Γαρμπής  Γεώργιος, Δανάλης Παναγιώτης, Κοκκόση Ευαγγελία-Αναστασία , Παπαϊωάννου Μαρία-Σωτηρία , Παυλάτος Αστέριος, Πανούτσου Μαρία-Αρετή, Τιμοθεάτος Ιωάννης και Φραγκισκάτου Έλενα με την συνοδεία της διευθύντριας κας Αλίκης Γαλιατσατου και των καθηγητών του σχολείου κας Αφροδίτης Αλεξανδροπούλου, κ. Νικόλαου Σπηλιώτη, κ. Αγγελου Ευθυμιου  επισκέφθηκαν το σχολείο “ Agrupamento de Escolas Dr. Serafim Leite ” στο S. João da Madeira της Πορτογαλίας, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+ “Knowing Sports, Outdoor Activities and Traditions”. Το πρόγραμμα χρηματοδοτήθηκε από τους πόρους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής – “Πρόγραμμα Erasmus+”.

Εκτός από τους μαθητές του σχολείου της Πορτογαλίας και της Ελλάδας συμμετείχαν ακόμα μαθητές 24 μαθητές και 9 καθηγητές από την Β. Μακεδονία, Τουρκία, Γαλλία και Ισπανία. Κατά την διάρκεια της εβδομάδας οι μαθητές μας είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μαθήματα στο σχολείο υποδοχής και να πραγματοποίησαν εκπαιδευτικές επισκέψεις σε αξιοθέατα ιστορικής σημασίας. Συνοπτικά το πρόγραμμα της εβδομάδας ήταν:

Δευτέρα 2 Μαϊου 2022

Καλωσόρισμα απο σχολείο υποδοχής, παρουσιάσεις μαθητών, δραστηριότητες γνωριμίας, επίσκεψη στο δημαρχείο της πόλης, επίσκεψη στο Parque do rio Ul.

http://3gym-argost.kef.sch.gr/wordpress/2022/05/16/erasmusporto2022/

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.