Πολιτική

Καππάτος: Παράταση έως την 31η Μαΐου της υποβολής αντιρρήσεων για τους δασικούς χάρτες

244views

Καππάτος: Παράταση έως την 31η Μαΐου της υποβολής αντιρρήσεων για τους δασικούς χάρτες

 

Το βράδυ της Τετάρτης 23/03 ψηφίσαμε στη Βουλή των Ελλήνων το Νομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών με τίτλο «Εκσυγχρονισμός του πλαισίου λειτουργίας της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς […] και άλλες διατάξεις».

Σε αυτό κατατέθηκε από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας Τροπολογία με θέμα τη παράταση της υποβολής αντιρρήσεων για τους δασικούς χάρτες έως την 31η Μαΐου 2022 η οποία και έγινε αποδεκτή.

Πρόκειται για εξέλιξη που ικανοποιεί τις συστηματικές προσπάθειες που καταβάλλαμε με τους συναδέλφους μου βουλευτές της ΝΔ των Ιονίων Νήσων στις οποίες η ηγεσία του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειες ανταποκρίθηκε θετικά.

Ευχαριστώ θερμά τον Υπουργό κ. Κώστα Σκρέκα και τον Υφυπουργό Γιώργο Αμυρά για την εξαιρετική συνεργασία που έχουμε αναπτύξει.

Ως Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης είμαι πάντα παρών στα ζητήματα που απασχολούν τα νησιά μας.

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.