Κοινωνία

Καλοκαιρινές εικόνες από την Σκάλα και τον Πόρο Κεφαλονιάς στην εκπομπή του Νίκου Μάνεση!

397views

Καλοκαιρινές εικόνες από την Σκάλα και τον Πόρο Κεφαλονιάς στην εκπομπή του Νίκου Μάνεση!

Ευχαριστούμε ολόψυχα τον αγαπητό συμπατριώτη μας παρουσιαστή της δημοφιλής εκπομπής της τηλεόρασης του Alpha “Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση” και τον πανάξιο συνεργάτη του Χρήστο Βαρθαλίτη που νωρίτερα σήμερα πρόβαλλαν πανέμορφες καλοκαιρινές εικόνες από την Σκάλα και τον Πόρο της Κεφαλονιάς μας!

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης ο οπερατέρ της εκπομπής του Νίκου Μάνεση παρουσίασε στο πανελλήνιο τηλεοπτικό κοινό βίντεο του από την πεντακάθαρη υποθαλάσσια ομορφιά και ζωή της Σκάλας μας από τις καλοκαιρινές διακοπές του εκεί!

Στη συνέχεια πρόβαλαν με τα καλύτερα λόγια φωτογραφία μου από το νησάκι σύμβολο του Πόρου Κεφαλονιάς, κοντά στο λιμάνι της κωμόπολης μας, το οποίο από φέτος φωτίζεται τα βράδια!

Να είναι όλοι καλά και καλή νέα τηλεοπτική σεζόν!

Σπύρος Καγκάδης

https://youtu.be/fopl8CDHOwM?feature=shared

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.