Αθλητισμός

Και φέτος διεξήχθη το “Κύπελλο ΝΟΚΙ 2023” με ιστιοπλοϊκά σκάφη ανοιχτής θαλάσσης-Τα αποτελέσματα

83views

ΚΥΠΕΛΛΟ ΝΟΚΙ 2023

8/10 – 17/12/2023

Ο ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ (ΝΟΚΙ) διοργάνωσε και φέτος την σειρά αγώνων ‘‘ΚΥΠΕΛΛΟ ΝΟΚΙ’’. Οι αγώνες αυτοί για Ιστιοπλοϊκά σκάφη ανοιχτής Θάλασσας γίνονται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κάθε Κυριακή από την πρώτη Κυριακή του Οκτώβρη ως την τελευταία Κυριακή πριν τα Χριστούγεννα είναι δηλαδή 11 αγώνες με μια Ιστιοδρομία ο καθένας. Διεξάγονται δε από την είσοδο του κόλπου του Αργοστολιού και εντός του κόλπου του Λιβαδιού. ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες. Συνήθως η απόσταση που διανύουν τα σκάφη είναι γύρο στα 6νμ.

Οι Αγώνες είναι δηλωμένοι στην Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία και έχουν αδειοδοτηθεί, όπως προβλέπεται, από την Περιφέρεια και το Λιμεναρχείο Κεφαλονιάς.

Φέτος οι καιρικές συνθήκες μας επέτρεψαν να πραγματοποιήσουμε 9 από τις προβλεπόμενες 11 Ιστιοδρομίες και συμμετείχαν ως και 12 σκάφη σε κάθε Ιστιοδρομία.

ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ

LA MARIE MORGAN II με Κυβερνήτη τον Αντρέα Μανταντζή

KRONOS με Κυβερνήτη τον Μάκη Τζουγανάτο

BLUES με Κυβερνήτη το Γιώργο Βλάχο

και ακολούθησαν τα σκάφη OSTRIA, DANAI, SUPER DOOPER, ANEMOLIA, ALEXANDRA, ANAMA, FAETHON, KYMA II, NINO.

Η απονομή έγινε την Κυριακή 17/11/2023 ενώπιον σχεδόν όλων των συμμετεχόντων στο χώρο του Ομίλου στο Μαϊστράτο, από τον Πρόεδρο κ. Τούλιο Κοκκόλη.

Βραβεύτηκε επίσης και ο Κυβερνήτης του σκάφους ΟSTRIA Σπύρος Γαβριήλ για την συνέπειά του.

Mε την ευκαιρία αυτή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο Όμιλός μας αυτή τη χρονιά ήταν ο δεύτερος μεγαλύτερος όμιλος του Ιονίου (μετά τον Ιστιοπλοϊκό όμιλο Κέρκυρας).με 11 ενεργά Ναυταθλητικά σκάφη Ανοιχτής Θάλασσας.

Όποιος ενδιαφέρεται να μας γνωρίσει από κοντά και να συμμετάσχει στις δραστηριότητες του Ομίλου μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας με τους εξής τρόπους:

Μαθήματα Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θάλασσας Υπεύθυνος Σχολής : Ευάγγελος Λορεντζάτος τηλ. 6974932003,

Έφορος Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θάλασσας: Χαράλαμπος Καλογηράτος τηλ.6946707640

email:noki@ionion.com

Τις καλύτερες ευχές μας σε όλους

Το ΔΣ

του ΝΟΚΙ

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.