Πολιτική

Και το ανέκδοτο της ημέρας -Ψηφίστε παράταξη “Παρίση -Άγγελου Κωνσταντάκη “για να…πέσει” ο Μιχαλάτος!!! Μια εικόνα χίλιες λέξεις

994views

Όταν σας γράφαμε ότι η εμμονή του Άγγελου Κωνσταντάκη να κατεβάσει μια παράταξη “υπολλειματων Παρίση ” ,με επικεφαλής τον παλαίμαχο Αλεκο, είναι ύποπτη κι ότι κάπου “βρωμάει ” το πράγμα” μας λέγατε υπερβολικούς, να όμως που σιγά σιγά βγαίνει στην επιφάνεια το παρασκήνιο : Ιδού μια φωτογραφία που δείχνει …”ποοοσο σκληρά αντιπολιτευόμενος είναι κατά του ολιγάρχη Μιχαλάτου ο νούμερο δύο των “υπολειμμάτων” Παρίση Άγγελος Κωνσταντάκης”!!!

Δείτε και κρίνετε μόνοι σας… Το σχέδιο των “Παρίση – Άγγελου Κωνσταντάκη ” είναι απλοϊκό και ταυτόχρονα εξευτελιστικό για τους ίδιους: Να εγκλωβίσουν ένα μικρό τμήμα ψηφοφόρων , συναισθηματικά και ηθικά στον πρώτο γύρο λόγω κάποιων υποχρεώσεων στον “βετεράνο Αλέκο” και στον δεύτερο γύρο να διαπραγματευτούν αυτό το μικρό ποσοστό τους με τον ολιγάρχη Μιχαλάτο εις βάρος της παράταξης Ανουσάκη που θα είναι ο αντίπαλος πόλος κατά τον τελικό γύρο .

Το μόνο που ξεχνάνε ότι ο κόσμος πια στον δεύτερο γύρο δεν καθοδηγείται από ιδιοτελείς πολιτικούς παράγοντες οπότε ακόμα κι αυτοί οι λίγοι , που θα τους λυπηθούν στον πρώτο γύρο , στο δεύτερο γύρο θα στηρίξουν την παράταξη Ανουσάκη, που θα εκφραζει το “αντιμιχαλατικό μπλόκ ” στο σύνολο του και θα αγνοήσουν τις προτροπές των Παρίση -Άγγελου για ψήφο στον ολιγάρχη Μιχαλατο .

Πάνε οι παλιές εποχές… Στον δεύτερο γύρο πια οι ψηφοφόροι κάνουν αυτό που νομίζουν πέρα από “γραμμές” παραγόντων ιδίως δε αυτών που έχουν “ξεδοντιαστεί ” πολιτικά και παρακαλάνε τον ολιγάρχη Μιχαλάτο “για μια θεσούλα”.

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.