Πολιτική

Και νέα περίεργη απ΄ευθείας ανάθεση από τον Μιχαλάτο : Eδωσε σε επιχείρηση ενοικιαζομένων δωματίων… εργολαβία επισκευής δεξαμενής!!!!

932views

Ε λοιπόν το τι βρίσκει κανείς στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ του Δήμου Αργοστολίου δεν περιγράφεται…Η πραγματικότητα ξεπερνά την φαντασία…Τελευταίο κρούσμα η ανάθεση από τον ολιγάρχη Δήμαρχο Θεόφιλο Μιχαλάτο σε επιχείρηση ενοικιαζομένων δωματίων της … της εργολαβίας επισκευής υπέργειας δεξαμένης ομβρίων υδάτων στα Βλαχάτα!!! Πάμε ξανά μήπως δεν το καταλάβατε καλά…Επιχείρηση που έχει ως αντικείμενο τα ενοικιαζόμενα δωμάτια ανέλαβε να …επισκευάσει δεξαμενή ομβρίων υδάτων , δηλαδή δουλειά καθαρά εργολαβική!!!Παράλογο; Περίεργο ; “Κουφό” ; Όπως θέλετε χαρακτηρίστε το καθώς τίποτα δεν μας κάνει πια εντύπωση στην “αυλή των θαυμάτων του ολιγάρχη”!!!

Ακολουθούν τα ντοκουμέντα της περίεργης ανάθεσης.

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.